Kesätyö: Vartijakortillisia aulapalveluhenkilöitä pääkaupunkiseudulle
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Oletko hankkinut jo kokemusta asiakaspalvelusta ja sinulla on vartijakortti?  Etsitkö kesätyöpaikkaa, missä pääset näyttämää osaamisesi ja saamaan arvokasta työkokemusta? Me haemme nyt pääkaupunkiseudulle kesälle 2021 

VARTIJAKORTILLISIA AULAPALVELUHENKILÖITÄ

Mitä  tarjoamme sinulle ja mitä kesätyösi vartijakortillisina aulapalveluhenkilönä pitää sisällään?
Työsuhteet ovat määräaikaisia kesälomansijaisuuksia ja niiden kesto vaihtelee 1-4 kuukauden välillä touko- syyskuussa 2021. Tunteja on tarjolla pääsääntöisesti 37,5 h viikko, mutta etsimme kesätyöntekijöitä myös osa-aikaisiin sijaisuuksiin. Työvuorot ovat arkisin ja asiakaskohteesta riippuen ne sijoittuvat vaihdellen  7.30 – 17 välille. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaan. 

Asiakaskohteet sijaitsevat Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Joissakin aulapalveluiden kesätyöpaikoissa työsuhteen ehtona on taustaselvityksiä, kuten huumausainetestaus, henkilöluottotietojen tarkastus ja turvaselvitys.

Aulapalveluhenkilö huolehtii siitä, että asiakkaamme voivat keskittyä ydinosaamiseensa, kun me coorilaiset huolehdimme arjen sujumisesta. Tehtäviin kuuluu muun muassa

-    vieraiden vastaanottoa ja neuvontaa
-    taksitilaukset
-    tarjoiluiden ja tilaisuuksien järjestämistä
-    yhteistyö kiinteistönhuollon ja siivouksen kanssa
-    kahvikoneiden puhdistusta ja täyttöä
-    toimistotarviketilauksia
-    postikierrokset ja posti- ja kuriirilähetykset
-    toimiston/aulan yleisestä siisteydestä huolehtiminen
-    kulunvalvontaa 
-    henkilökorttien hallinta
-    kohteen yleisestä turvallisuudesta huolehtiminen

Lisäksi joissakin asiakaskohteissa työnkuvaan saattaa kuulua esimerkiksi laskujen tiliöintiä, henkilöstöetujen hallinnointia ja muita avustavia hallinnollisia tehtäviä.

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Aulapalveluhenkilönä olet tärkeässä roolissa vieraiden ensikontaktina ja siksi odotamme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Kokemuksesi voi myös olla esimerkiksi kaupanalalta tai hotellinvastaanotosta, mutta edellytämme vartijakorttia tehtävään valittavilta henkilöiltä.

Asiakkainamme on kansainvälisiä yrityksiä, minkä vuoksi tarvitset hyvää suomen ja englannin kielitaitoa. Muun kielitaidon katsomme eduksesi.

Käytät sujuvasti Office-perheen ohjelmia ja olet nopea oppimaan uusia järjestelmiä. Eduksesi katsomme kokemuksen kulunvalvontajärjestelmistä.

Mitä seuraavaksi?
Käy tutustumassa tarkempiin tehtävän kuvauksiin sekä Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteiden toteutumiseen Coorilla osoitteessa www.coor.fi sekä somessa Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). 

Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 21.3. 2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile vaan laita hakemus jo tänään, jos kesätyö vartijakortillisena aulapalveluhenkilönä kiinnostaa sinua. 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot