(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Vartijakortillisia aulapalveluhenkilöitä pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle? Etsitkö kesätyöpaikkaa, missä pääset näyttämään asiakaspalveluosaamisesi ja saamaan arvokasta työkokemusta toimistotöistä aulapalveluissa? Hienoa, sillä haemme nyt pääkaupunkiseudun asiakaskohteisiimme kesälle 2020   VARTIJAKORTILLISIA AULAPALVELUHENKILÖITÄ   Mitä kesätyösi aulapalveluissa pitää sisällään?
Asiakas- ja aulapalveluhenkilönä huolehdit esimerkiksi vieraiden vastaanottamisesta ja opastamisesta, avain- ja kulkukorttien hallinnasta, palvelupyyntöjen käsittelemisestä, lähetysten vastaanottamisesta sekä postin lajittelusta ja jakamisesta. Tehtävä voi sisältää pienimuotoisia kalustesiirtoja ja muita toimisto- ja asiakaspalvelutehtäviä. Työ on itsenäistä ja edellyttää 18 vuoden ikää sekä vartijakorttia.   Työajat vaihtelevat asiakaskohteista riippuen, mutta ovat pääsääntöisesti arkisin klo 6-18 välillä ja ovat kokoaikaisia 37,5 h/viikko ja työt alkavat kesäkuun alussa. Kohteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Syksyn koittaessa on mahdollista, että voimme sopia töiden jatkumisesta osa-aikaisena tai tarvittaessa töihin kutsuttavana.   Mitä odotamme sinulta?
Tehtävässä menestyäksesi tarvitset loistavat asiakaspalvelutaidot, hyvät IT taidot sekä positiivinen ja oma-aloitteinen työote. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ja kaikki muu kielitaito on eduksesi. Tietyissä asiakaskohteissa ajokortti ja Työturvallisuuskortti ovat välttämättömiä vartijakortin lisäksi.   Tule viettämään kesää mahtavan tiimin jäsenenä! Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 15.3. 2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile vaan laita hakemus jo tänään, jos kesätyö aulapalveluissa kiinnostaa sinua.   Coor on mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).