Kesätyö: Vartijakortillinen aulapalveluhenkilö Vantaalle
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Oletko hankkinut jo kokemusta asiakaspalvelusta ja sinulla on vartijakortti?  Haemme nyt Salmisaareen Helsinkiin

VARTIJAKORTILLISTA AULAPALVELUHENKILÖÄ

Mitä  tarjoamme sinulle ja mitä kesätyösi vartijakortillisina aulapalveluhenkilönä pitää sisällään?
Työsuhde on määrä- ja kokoaikainen kesätyö 5.7. – 8.8.Työvuorot ovat arkisin päivävuorossa 7.30-16.30 välillä. Asiakaskohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Salmisaaressa ja saat työkavereiksesi useamman coorilaisen tiimin. Kesätyön päätyttyä saattaa olla mahdollista, että pystymme tarjoamaan sinulle tuntitöitä tai osa-aikaisuuden pääkaupunkiseudun kohteissamme. Tätä emme voi vielä kuitenkaan luvata. 


Aulapalveluhenkilö huolehtii siitä, että asiakkaamme voivat keskittyä ydinosaamiseensa, kun me coorilaiset huolehdimme arjen sujumisesta. Tehtäviin kuuluu muun muassa

-                         vieraiden vastaanottoa ja neuvontaa
-                         taksitilaukset
-                         tarjoiluiden ja tilaisuuksien järjestämistä
-                         yhteistyö kiinteistönhuollon ja siivouksen kanssa
-                         kahvikoneiden puhdistusta ja täyttöä
-                         toimistotarviketilauksia
-                         postikierrokset ja posti- ja kuriirilähetykset
-                         toimiston/aulan yleisestä siisteydestä huolehtiminen
-                         kulunvalvontaa 
-                         henkilökorttien hallinta
-               kohteen yleisestä turvallisuudesta huolehtiminen

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Aulapalveluhenkilönä olet tärkeässä roolissa vieraiden ensikontaktina ja siksi odotamme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Kokemuksesi voi myös olla esimerkiksi kaupanalalta tai hotellinvastaanotosta, mutta edellytämme vartijakorttia tehtävään valittavalta henkilöiltä.

Ttarvitset hyvää suomen ja englannin kielitaitoa. Muun kielitaidon katsomme eduksesi.

Käytät sujuvasti Office-perheen ohjelmia ja olet nopea oppimaan uusia järjestelmiä. Eduksesi katsomme kokemuksen kulunvalvontajärjestelmistä.

Mitä seuraavaksi?
Käy tutustumassa tarkempiin tehtävän kuvauksiin sekä Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteiden toteutumiseen Coorilla osoitteessa www.coor.fi sekä somessa Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). 

Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 22.6.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile vaan laita hakemus jo tänään, jos kesätyö vartijakortillisena aulapalveluhenkilönä kiinnostaa sinua. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 9-15  palveluesimies Malin Humphrey p. 046 9210 349.

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9100 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 905 miljoonaa euroa

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot