(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö varastotyöntekijän tehtävissä
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018

Varasto

Tarjoamme kesätöitä ahkerille ja tunnollisille varastotyöntekijöille keskusvaraston ja etävarastojen pääosin inventointitehtäviin. Tarvittaessa tehtäviin kuuluu myös tavaroiden tarkastaminen ja hyllyttäminen.

Käytät työssäsi MAXIMO-varasto- ja kunnossapitojärjestelmää. Osa varastoistamme on lämmittämättömiä, joten työskentelet ajoittain ulkolämpötilaa vastaavissa olosuhteissa.

Olet oma-aloitteinen ja osaat työskennellä itsenäisesti mutta myös asiakaspalveluhenkinen sekä parityöskentelyyn kykenevä. Sinulla on BC-ajokortti ja olet IT-taitoinen. Sinulla on vähintään tyydyttävä englannin kielen taito. Olet teknisen alan opintoja suorittava opiskelija tai jo valmistunut.

Varastotilojen siisteys ja toimintatapojesi systemaattisuus ovat meille tärkeitä. Toivomme, että olet huolellinen ja työotteesi on aikaansaava ja jämäkkä. Kiinnostus teknisiin laitteisiin, aikaisempi kokemus varastotyöstä sekä trukin ja kurottajan ajotaito katsotaan eduksi.

Työ on päivätyötä, mutta tuotantolaitoksen huoltotaukojen aikana voi kyseeseen tulla myös vuorotyö. Työn kesto on toukokuusta elokuuhun.

Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kari Hynynen, p. 0400 186 023.

 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@terrafame.fi 18.3.2018 mennessä. Laita hakemuksesi liitteeksi ansioluettelosi sekä mahdollinen opintorekisteriote tähän mennessä suorittamistasi opinnoista. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.

Hakemusten käsittely ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.