(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, varastotyöntekijä
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.  

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme useampia varastotyöntekijöitä voimalaitosalueiden varastoille Helsingin Hanasaareen, Vuosaareen sekä Salmisaareen. Kesätyösi on osittain liikkuvaa.  

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Tulet kesän ajan työskentelemään voimalaitoksilla osana 15 henkilön varastotiimiä. Tiimissä varmistatte yhteistuumin, että varastomateriaali on helposti löydettävissä, järjestelmäpohjaisesti hallittavissa ja että se pysyy käyttökuntoisena. Työsi tulokset näkyvät toimivana varastona ja kunnossapitotöiden sujumisena. Työpäivääsi kuuluu esimerkiksi materiaalin vastaanottoa, hyllytystä, luovutusta ja lainausta. Käytät varastonhallintajärjestelmää, suoritat varastoinventointeja, ajat trukilla ja järjestelet materiaalisiirtoja. Lisäksi hallinnoit työkaluvarastoa, teet täydennystilauksia sekä huolehdit varastojen yleisestä järjestyksestä ja turvallisuudesta. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta hyviä tietoteknisiä valmiuksia, asiakaspalvelutaitoja sekä tarkkuutta ja huolellisuutta myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme yhteen hiileen puhaltamista, sillä sujuva tiimityö on meillä isossa roolissa, vaikka kesätyötehtävässä menestyminen edellyttää toki myös oma-aloitteisuutta. Onhan logistiikka-ala sinulle tuttu opintojesi ja aiemman työkokemuksesi kautta sekä olethan vähintään 18-vuotias? Osaathan myös ajaa trukkia ja eihän mekaanisessa kunnossapidossa käytettävät työkalut ole sinulle vieraita? Toivomme lisäksi, että sinulta löytyisi B-ajokortti. Olemme myös iloisia, jos sinulta jo löytyy työturvallisuuskortti, mutta mahdollistamme myös sen hankkimisen ennen kesätyösi alkamista.  

Toivomme sinusta ennen kaikkea varastoalasta innostunutta ja yhteispelin taitavaa työkaveria. 

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa voi olla neuvotteluvaraa. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.   

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Arto Kolehmaiselta soittamalla numeroon 040 527 5108, hän on parhaiten tavoitettavissa pe 17.1. klo 9-11, to 22.1. klo 13-15, ti 28.1. klo 9-11 ja pe 31.1. 13-15.  

Yhdistetään voimat!