(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, varastomestari
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme varastomestaria voimalaitosalueiden varastoille Helsingin Hanasaareen, Vuosaareen sekä Salmisaareen. 

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Tulet kesän ajan työskentelemään Hanasaaren, Salmisaaren ja Vuosaaren voimalaitoksilla osana 15 henkilön varastotiimiä, joka vastaa kolmen voimalaitosalueen varastojen ylläpidosta sekä toimivuudesta. Tiimissä tehtävänäsi on suunnitella, johtaa ja kehittää (LEAN, 5S) niin tiimin kuin varastotoiminnankin tehokasta päivittäistä tekemistä. Kesääsi kuuluu muun muassa työnjohtotehtäviä logistiikkapalveluiden varastomestarin sijaisena, kunnossapito- ja varastonhallintajärjestelmien käyttöä, varaosien, työkalujen ja kunnossapitopalveluiden hankintaa sekä vuosi-inventointien suunnittelua ja toteutuksen johtamista.  

Työpäiviisi kuuluu myös varastonhoitajan tehtäviä, kuten materiaalin käsittelyä, trukin ajamista ja varastojen turvallisuudesta huolehtimista. Kesän aikana saat mahdollisuuden heittäytyä täysillä esimiestehtäviin sekä kehittää osaamistasi teknisten hankintojen ja toiminnanohjausjärjestelmien parissa. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta logistiikan ja hankinnan perusteiden ymmärtämistä, kokemusta varastoalan työtehtävistä, toiminnanohjausjärjestelmistä sekä vastuuntuntoisuutta. Katsomme eduksesi B-ajokortin, logistiikan tai tekniikan alan opinnot (DI/AMK), kokemuksen trukin ajamisesta sekä mahdollisen aiemman esimieskokemuksen.  

Toivomme sinusta tietoteknisesti näppärää, kehittymishaluista ja esimiestyöstä nauttivaa työkaveria.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa voi olla neuvotteluvaraa. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Arto Kolehmaiselta soittamalla numeroon 040 527 5108 ja hän on parhaiten tavoitettavissa pe 17.1. klo 9-11, to 22.1. klo 13-15, ti 28.1. klo 9-11 ja pe 31.1. 13-15. 

Yhdistetään voimat!