(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö varastojärjestelmän ylläpitotehtävissä
Elematic Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Haluatko kesäksi projektin varastonhallintajärjestelmän parissa? Oletko näppärä erilaisten tietojärjestelmien kanssa ja omaksut erilaiset järjestelmät nopeasti? Opiskelet teknistä alaa ja etsit kesäksi siistiä toimistotyötä, jossa pääset nauttimaan toimistotyöajoista ja itsenäisestä työskentelystä. Hahmotat helposti kokonaisuuksia ja yhteyksiä eri tietojen välillä. Omaat hyvän ongelmanratkaisukyvyn ja työskentelyotteesi on tarkka. 

Etsimme asiakkaallemme Elematic Oyj:lle kevät/kesäkaudeksi työntekijää varastojärjestelmän ylläpidon tehtäviin. Elematic Oyj on suomalainen globaali yritys, joka suunnittelee, valmistaa, myy, huoltaa sekä toimittaa koneita ja laitteita betonielementtiteollisuudelle ympäri maailmaa yli 50 vuoden kokemuksella. Elematic Oyj on vankan ja monipuolisen osaamisen yritys, jolla on tarjota mahdollisuuksia myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Tässä työssä päätehtävänäsi on ylläpitää varastonhallintajärjestelmää, jonka kautta tapahtuu varaosamyynti, varastonhallinta, sekä varaston saldojen seuranta ja datan analysointi. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta juuri näistä järjestelmistä, vaan tärkeintä on, että olet näppärä tietojärjestelmien kanssa ja omaksut uudet IT-ohjelmat nopeasti. Tehtävän kannalta tärkeää on ymmärrys varastojen päivittäisestä arjesta ja sen toiminnasta.

Tulet saamaan jo kevään aikana perehdytyksen tehtävään, jotta pystyt kesän aikana hoitamaan järjestelmien ylläpitoa jo itsenäisesti, kuitenkin ostotiimin tukemana. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
-Teknisen AMK/DI-puolen opintoja (esim. logistiikan, tuotantotekniikan, tai kone-, rakennus-, tai automaatiotekniikan suuntaukset)
-Kiitettäviä tietoteknisiä taitoja, sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä
-Tarkkaa, motivoitunutta ja reipasta asennetta
-Eduksi on kokemus varasto/logistiikka-alan työstä

Tehtävä alkaa osa-aikaisesti kevään aikana ja kesäksi töitä on luvassa täysipäiväisesti. Lopetus on joustavasti valitun henkilön toiveiden mukaan sovittavissa, esimerkiksi elokuulle tai sen loppuun. Työajat ovat liukuvat arkisin klo 7-18 välillä. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Elematicin pääkonttorilla Toijalassa, kävelymatkan päässä juna-asemalta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan oheisen linkin kautta. Toimithan mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Jenni Siivonen numerosta 046 922 4036 sekä Tampereen rekrytointitiimi sähköpostitse osoitteesta rekrytointi.tre@studentwork.com.