KESÄTYÖ - VARASTO-/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019Työn kuvaus:
  Haemme globaalille, teollisuudessa toimivalle asiakasyrityksellemme 

TUOTANTO/VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ KESÄTÖIHIN 

Työt alkavat hakijan mahdollisuuksien ja asiakkaan tarpeiden mukaan keväällä / kesällä 2019 ja alustava kesto on elokuun 2019 loppuun. Kyseessä on 2-vuorotyö, ja vuorot sijoittuvat klo 07-23 välille. Työsuhteessa sovelletaan kemian perusteollisuuden työehtosopimusta, ja palkkaus määräytyy tämän mukaan.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, sosiaalinen ja reipas tiimityöskentelijä. Tehtävä edel-lyttää hyvää fyysistä kuntoa, erityistä tarkkuutta ja vastuullista työotetta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Hyvä paineensietokyky, ripeys ja luotettavuus ovat niin ikään ominaisuuksia, joita tehtävässä vaaditaan. Aikaisempi kokemus fyysisyyttä vaativista työtehtävistä, trukinajotaito sekä työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Tehtäviisi tuotanto/varastotyöntekijänä kuuluu erilaisten kaasujen käsittelyä ja pakkaamista kuljetushihnan varrella, niiden lajittelua sekä erinäisiä varaston työtehtäviä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta antoisan ja monipuolisen työn parissa, ison yrityksen edut sekä kattavan perehdytyksen työhön.

Mikäli olet vielä kesätöitä vailla, lähetä hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta viimeistään 28.02.2019 

Asiakkaan tehtävänimike:  Varasto-/tuotantotyöntekijä


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Kesätyö


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen, 0406493121


Toimipaikka:  Oulu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227434
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu