(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Vantaalle Oy Kontino Ab:lle metallitöihin
Oy Kontino ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haemme teräksen myyntiin ja käsittelyyn erikoistuneelle suomalaiselle perheyritykselle Oy Kontino Ab:lle Vantaalle tuotantotyöntekijöitä kesäksi.

Asiakasyrityksemme kouluttaa uuden työntekijän työtehtäviinsä, joten tärkeintä on, että sinulla on asenne kohdallaan ja aito halu oppia. Toivomme hakijoilta metallialan kokemusta opintojen myötä ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta. Olet voinut hankkia metallialan osaamista myös aiemman työkokemuksen myötä. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi kone- ja rakennustekniikan tai tuotantotekniikan opiskelijoille. Hoitaessasi työsi hyvin, sinulle voidaan tarjota mahdollisuutta kesätöihin myös seuraavana kesänä.

Työssä pääset itsenäisessä roolissa hoitamaan ison teräsvaraston päivittäisiä työtehtäviä kuten metallipalkkien sahaus sekä muita tuotannon avustavia töitä. Töitä tehdään kahdessa vuorossa.

Työntekijänä odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta työntekoon. Hoidat annetut työtehtävät ripeästi ja tarkasti. Pystyt työskentelemään itsenäisessä roolissa. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen metalliteollisuudesta, siltanosturin käytöstä ja trukilla ajamisesta.

Voit tutustua työtehtäviin tarkemmin ao. videon kautta ja mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat ja loppuvat valitulle henkilölle sopivan aikataulun mukaan toukokuun mittaan ja loppuvat elo-/syyskuulla.

Esittelyvideo osoitteessa:

https://youtu.be/kbCj2UJqNCk