(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö valokuvaajana Eläköön Espoo-näyttelyyn, kesätyö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Työavain 4-39-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 16.04.2018 (päättyy 15.10.2018)
Hakuaika päättyy 28.02.2018 kello 15:45
Villa Elfvikin luontotalo, Elfvikintie 4 02600 Espoon kaupunki
Tekninen ja ympäristötoimi, Ympäristökeskus
Ympäristö ja terveydensuojelu

Tehtävän kuvaus: Villa Elfvikin luontotalo etsii kesätyöntekijää valokuvaamaan Espoon luontoa perusnäyttelyn Eläköön Espoo uudistamiseen. Työ on välillä osa-aikainen ja välillä kokoaikainen.

Tehtävänä on valokuvata Espoon luontoa perusnäyttelyn Eläköön Espoo -uudistamissuunnitelman mukaisesti. Kuvien arkistointi ja toimittaminen Mosatonttu Oy:lle kuuluu työtehtäviin. Valitun henkilön tulee olla valmis työskentelemään maastossa myös ilta/aamuaikaan. Tarvittaessa ja etenkin loma-aikaan tehtävään valittu osallistuu myös luontotalon asiakaspalveluun.

Kesätyö sopii luontokuvaamiseen suuntautuneelle valokuvauksen opiskelijalle tai biologian/ympäristötieteiden opiskelijalle, jolla on vahva valokuvaamisen osaaminen.

Kesätyöntekijän toivotaan voivan aloittaa 16.4.2018 ja olevan töissä välillä osa-aikaisesti, välillä kokoaikaisesti lokakuun loppuun. Työajat ajoittuvat seuraavalla tavalla:
- huhtikuun puoliväli- toukokuun loppu, ½ -päiväisesti, yhtensä ¾ kk
- kesä-heinäkuu: kokoaikainen, yhteensä, 2 kk
- elo-syys-lokakuu, ½ -päiväisesti, yht. 1 ½ kk

Valokuvaaminen ajoittuu siis 6 kk ajalle, yhteensä 4 ¼ kk. Mikäli et pysty aloittamaan 16.4. ja/tai olemaan lokakuun loppuun töissä, ilmoita hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa ja lopettaa.

Hakemusten perusteella hakijoista valitaan ne, jotka pyydetään videohaastatteluun ja toimittamaan referenssejä töistään. Valinta tehdään viikoilla 10-12 maaliskuussa.

Kelpoisuusvaatimus:  Luontovalokuvaamiseen suuntautunut valokuvauksen opiskelija tai biologian/ympäristötieteiden opiskelija, jolla on vahva valokuvaamisen osaaminen.

Tehtävässä edellytetään että olet taitava valokuvaaja, reipas lähtemään erilaisiin paikkoihin erilaisilla keleillä, myös aikaisin aamulla, jolloin voi saada hienoja kuvia, hyvää kartanlukutaitoa, valmiutta lähteä metsään, järjestelmällisyyttä ja hyvää yhteistyökykyä.

Arvostamme hyviä referenssejä luontovalokuvaamisesta. Referenssit pyydämme hakijoilta, jotka pyydämme videohaastatteluun.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 1600,00 €/kk
Työaika: 36,75 h/vko, liukuva työaika, välillä osa-aikainen

Ympäristökeskus on 30 asiantuntijan monialainen työyhteisö, jonka tehtäviin kuuluu sekä viranomais- että tutkimus- ja selvitystehtäviä ympäristövalvonnassa, ympäristön- ja luonnonsuojelussa, maankäytössä, ilmansuojelussa, ilmastotyössä, ympäristökasvatuksessa ja -tiedotuksessa. Keskus on osa Espoon teknistä ja ympäristötoimea, jossa teemme tiivistä yhteistyötä mm. kaupunkisuunnittelukeskuksen ja kaupunkitekniikan keskuksen kanssa. Lisäksi toimimme useissa pääkaupunkiseudun yhteistyöryhmissä ja -hankkeissa.

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset.

Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalipun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä

Linkki lisätietoihin

Toimistosihteeri Virpi Mäenpää
09 8165 4400
ma-pe klo 9-15