Kesätyö, Vakuutuspalvelut
Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Fennia - Yrittämistä ja elämää varten 

Olemme yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Työntekijänä olet tärkeä osa joukkuettamme, jolla on asenne kohdallaan ja innostunut ote työhön. Juuri nyt uudistumme voimakkaasti ja etsimme joukkoomme lisää kehittymis- ja kehittämishaluisia fennialaisia. Fennia-konsernin palvelut tuottavat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Henki-Fennia, Fennia Varainhoito Oy, Fennia-palvelu Oy sekä Fennia Kiinteistökehitys Oy.

Tehtävän kuvaus

Tule kesätöihin Fenniaan! Meillä on dynaaminen tekemisen meininki ja halu tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua. Saat monipuolisia työtehtäviä sekä arvokasta työkokemusta finanssialalta. Olet omalta osaltasi päivittäin luomassa fennialaisten työkavereidesi kanssa parasta asiakaskokemusta.

Haemme kesätyöntekijöitä Vakuutuspalveluun pääkonttoriimme Helsingin Pasilaan. Kesätyömme alkavat touko-kesäkuussa ja niiden kesto on 3 - 4 kuukautta. Tarjoamme sinulle hyvän opastuksen ja perehdytyksen, jotta voit onnistua ja kehittyä tehtävässäsi. Aiempien vuosien kesätyöntekijät ovat palautteessa arvostaneet kattavan perehdytyksen lisäksi monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, uuden oppimista ja mukavia työkavereita.

Vakuutuspalveluissa tuotamme vakuutusratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin ja palvelemme asiakkaita vakuutuksiin liittyvissä kysymyksissä. Kesätyötehtävissämme toimit työtapaturmavakuutusten tiimissä ja tuet asiantuntijoitamme erilaisissa vakuutuksiin liittyvissä tehtävissä kuten vakuutusten tietojen tarkastuksessa ja muissa avustavissa tehtävissä. Hyvät tietotekniset ja matemaattiset taidot sekä erityisesti Excel-osaaminen auttavat sinua onnistumaan tehtävässäsi. Toivomme sinulta myös itsenäistä työskentelyotetta ja tarkkuutta.

Hakijalta odotamme

Koulutustaustasi voi olla monipuolinen, sillä ennen kaikkea odotamme sinulta kiinnostusta finanssialaa kohtaan, yritteliästä otetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Kesätyöntekijöidemme tulee olla 18 vuotta täyttäneitä.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Olemme yhteydessä haastatteluihin valittuihin maalis-huhtikuun aikana. Valinnat pyrimme tekemään huhtikuun loppuun mennessä. Lisätietoa kesätyötehtävistämme voit lukea https://www.fennia.fi/fi/fennia-konserni/toihin-fenniaan/kesatyo/

 

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 28.2.2019

ID: C24931

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1228007
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki