Kesätyö: Ulkoaluetyöntekijöitä Ouluun
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Haemme kesäkaudelle Ouluun

ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ

Tarjoamme sinulle kesätyön missä pääset nauttimaan Suomen kesästä ulkosalla. Tehtävät ovat määrä- ja kokoaikaisia elokuun loppuun asti. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työaika on arkisin kello 7-15. 


Mitä tehtäviisi kuuluu?
Tehtävässä huolehdit ulko- ja viheralueiden siisteydestä, leikkaat muun muassa nurmikoita ja pensaita, siivoat piha-alueita ja kitket rikkaruohoja. Sen lisäksi teet myös muita kiinteistöhuollon avustavia tehtäviä ja pieniä huoltotöitä.

Mitä odotamme sinulta?
Odotamme sinulta 18 vuoden ikää ja hyvää fyysistä kuntoa. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvä suomen kielen taito sekä B-ajokortti.

Laskemme eduksesi kiinteistö-, LVI, sähkö- tai viheralan opinnot, aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä ja kokemuksen työkoneilla työskentelystä (esim. päältä - ajettavat ruohonleikkurit tai kiinteistötraktorit). Perehdytämme sinut tehtävään perusteellisesti. 

Tule viettämään kesää mahtavan tiimin jäsenenä! Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 24.6. mennessä. Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jouni Viik arkisin kello 12-13. Jounin tavoitat numerosta 050 3416 487. 
Coor on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot