Kesätyö: Ulkoaluetyöntekijöitä Kemi-Tornion talousalueelle
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Kiinnostaisiko sinua viettää kesä ulkotöissä, kohottaa kuntoa ja saada työkokemusta? Etsimme nyt Kemi-Tornioon 

ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ 

Mitä kesätyösi pitää sisällään? 

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja tarvittaessa töihin kutsuttavia. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville vaihdellen kello 7-16 välille. 

Ulkoaluetyöntekijänä pidät huolen asiakkaidemme ulko- ja viheralueista. Töihisi saattaa kuulua esimerkiksi rikkaruohojen kitkentää, nurmikon ja pensaiden leikkaamista ja kukkien istuttamista. Ulkoaluetyöntekijänä tehtäviisi saattaa kuulua myös ulkoalueiden siisteydestä huolehtiminen roskakierroksia tekemällä. 

Mitä odotamme sinulta? 

Odotamme sinulta 18 vuoden ikää, ajokorttia ja hyvää fyysistä kuntoa. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvä suomen kielen taito.
 

Tässä tehtävässä et tarvitse välttämättä aikaisempaa työkokemusta kiinteistönhuollosta, perehdytämme sinut työhön perusteellisesti.  

Mitä seuraavaksi? 

Käy tutustumassa tarkempiin tehtävän kuvauksiin sekä Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteiden toteutumiseen Coorilla osoitteessa www.coor.fi sekä somessa Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).  

Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 21.3.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile vaan laita hakemus, vaikka heti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Ilpo Isomäki arkisin kello 7-15 p. 040 301 3603. 
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot