Kesätyö: Ulkoaluetyöntekijöitä Helsinkiin ja Espooseen
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Kiinnostaisiko sinua viettää kesä ulkotöissä, kohottaa kuntoa ja saada työkokemusta? Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle 

ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ 

Mitä kesätyösi pitää sisällään? 
Työsuhteet ovat pääsääntöisesti kokoaikaisia, ja työaika on yleensä arkisin klo 8-16. 

Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työpäivä aloitetaan joko Espoosta (Espoon keskus) tai Helsingistä (Malminkartano).   

Ulkoaluetyöntekijänä pidät huolen asiakkaidemme ulko- ja viheralueista. Töihisi saattaa kuulua esimerkiksi rikkaruohojen kitkentää, nurmikon ja pensaiden leikkaamista ja kukkien istuttamista. Ulkoaluetyöntekijänä huolehdit ulkoalueiden siisteydestä roskakierroksia tekemällä. Lisäksi tehtäviin saattaa kuulua muitakin avustavia kiinteistönhuollon tehtäviä kuten lampun vaihtoja. 

Mitä odotamme sinulta? 
Odotamme sinulta 18 vuoden ikää, ajokorttia ja hyvää fyysistä kuntoa. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvä suomen kielen taito.
 
Laskemme eduksesi kiinteistö- tai viheralan opinnot, aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä ja kokemuksen työkoneilla työskentelystä (esim. päältä - ajettavat ruohonleikkurit tai kiinteistötraktorit), mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut tehtävään ja työturvallisuuteen perusteellisesti.  

Mitä seuraavaksi? 
Käy tutustumassa tarkempiin tehtävän kuvauksiin sekä Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteiden toteutumiseen Coorilla osoitteessa www.coor.fi sekä somessa Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).  

Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 21.3. 2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile vaan laita hakemus, vaikka heti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Andrus Kalm andrus.kalm@coor.com. 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot