Kesätyö ulkoaluetyöntekijälle Joutsenossa
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2021

Haemme nyt ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ kesätöihin JOUTSENOON.


Työssäsi ulkoaluetyöntekijänä huolehdit asiakaskohteemme kiinteistönhuollon ulkoaluetöistä teollisuusympäristössä. Pääsääntöisiä työtehtäviä tulevat olemaan piha-alueiden siivous, nurmikon leikkuu ja muut pihatyöt. Myös pienet mahdolliset huolto- ja korjaustehtävät ovat mahdollisia. Työtä tehdään arkisin klo 7 - 16 välillä. Työssä on takuutunnit 75h/kuukausi ja työt sijoitetaan kahdelle viikolle, jolloin olet vapaalla 2 viikkoa kuukaudesta. Lisätöitä on tarjolla kohteen tarpeen ja osaamistasosi mukaan. Tehtävä on määräaikainen kausityö ajalle 14.5. - 17.9.2021, jonka jälkeen jatko saattaa olla mahdollinen.


Tähän tehtävään katsomme alalle soveltuvan koulutuksen ja aiemman työkokemuksen eduksi tehtävää täytettäessä. Tehtävässä tarvitset myös hyvää suomen kielen taitoa. Normaali fyysinen peruskunto auttaa jaksamaan työssä. Voimassa olevan työturvallisuuskortin ja B-ajokortin katsomme eduksesi.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Varmistamme työhön aina kattavan perehdytyksen sekä opastuksen yrityksemme toimintatapoihin. Meille ISS Palveluilla turvallisuus on tapa tehdä töitä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 15.4.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päättymisen jälkeen.


ISS kiinteistön huoltopalveluttuottaa asiakkaillemme kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden hoitoa, valvontaa sekä pieniä teknisiä huoltoja. Tehokas ja asiakaslähtöinen palvelumme takaa kiinteistöjen toimivuuden, viihtyisyyden sekä turvallisuuden. Kiinteistöhuoltopalvelujen ja asiakaspalvelukeskuksen yhteistyö varmistaa ketterän palvelun äkillisissäkin tilanteissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot