(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Työsuojelu ja turvallisuus
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Kesätöissä saat arvokasta kokemusta oman opiskelualasi töistä. Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kansainvälisessä yrityksessä, joka rakentaa kestävämpää huomista. Me inspiroidumme biotalouden rajattomista mahdollisuuksista ja viitoitamme tietä tulevaisuuteen, jossa maailma ei ole enää riippuvainen fossiilisista raaka-aineista. Tule mukaan!

 

Haemme nyt kesäharjoittelijaa johtamisjärjestelmästä (ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001) vastaavaan tiimiin työsuojelu- ja turvallisuusdokumentaation kehitystehtävään Kaukaalle, Lappeenrantaan.

 

Tulevan esimiehen terveiset: 

"Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotantolaitostemme työsuojelupäälliköiden sekä johtamisjärjestelmäasiantuntijoiden kanssa ja pääset soveltamaan opinnoissa saamiasi tietoja käytännössä teollisuusympäristön asiantuntijatehtävässä. Olet myös mukana auttamassa meitä valmistautumaan ISO 45001 sertifiointiin. Annamme sinulle tarvittavan perehdytyksen ja tuen työssä menestymiseen, mutta pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan projektin suurelta osin itsenäisesti." – Olli Oikari, OHS and Security Manager

 

Kesätyöt

  • Varmistat johtamisjärjestelmämme dokumenttien tietojen ajantasaisuuden
  • Kehität dokumentaatiota ja sen rakennetta omatoimisesti käyttäjäystävällisemmäksi
  • Yhtenäistät ohjeita tuotantolaitostemme välillä
  • Pääset mukaan ISO 45001 sertifiointiprojektiin
  • Vierailet työssäsi Lappeenrannan, Juupajoen, Porin ja Pietarsaaren tuotantolaitoksillamme sekä Tampereen toimistollamme. Työskentelypaikkakunta voi myös olla osa-aikaisesti esimerkiksi Tampere.

 

Kaukaan saha on yksi Suomen suurimpia sahoja ja se on kapasiteetin sekä henkilömäärän suhteen mitattuna UPM:n sahoista suurin: vuosittainen kapasiteetti on 510 000 m3 mänty- ja kuusisahatavaraa, ja sahalla työskentelee noin 120 UPM:läistä.

 

Kesätyöntekijämme

Etsimme turvallisuus- tai vastaavan alan korkeakouluopiskelijaa, jolla on hyvät perustiedot työsuojelusta ja paloturvallisuudesta sekä mahdollisesti jo kokemusta alan tehtävistä. Arvostamme itsenäistä ja aloitteellista työskentelyotetta sekä vastuuntuntoa. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset erinomaista suomenkielen taitoa sekä sujuvaa MS Office ohjelmistojen hallintaa. Myös englannin kielen hallinta on kesätyön hoitamisen edellytys. MS Sharepoint osaaminen katsotaan eduksi, mutta ohjelmistojen käyttö on myös helposti omaksuttavissa hyvillä tietoteknisillä taidoilla. Myös laatu- ja ympäristöstandardien tuntemus katsotaan eduksi.

 

Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät tehtäviinsä ja työyhteisön sääntöihin. Olet täysivaltainen työyhteisön jäsen heti ensi päivästä lähtien. Rohkaisemme aktiivisuuteen, kysymään ja oppimaan lisää työtehtävistä.


Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotammekin jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelun omaksumista ja sitoutumista yhteisiin sääntöihin sekä halua edistää näitä omalla toiminnallaan.

 

UPM työpaikkana

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu turvallisuus, osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Oletko valmis?

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista, hakemisesta ja kesätyöpaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

Kuule lisää kesätöistä ja kysy! Järjestämme useita webinaareja, ilmoittaudu sinulle sopivaan kesätyöwebinaarisivullamme.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä. 

Täytä hakijaprofiilisi sekä hakemus huolellisesti, lisääthän myös ansioluettelosi. Haku päättyy 14.02.2021. 

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota meihin yhteyttä sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600. 

Osallistumme vastuullinen kesäduuni –kampanjaan. 

Huomioithan, että kesätyötehtäviin ei ole mahdollista saada sopeutumisrahaa, tai/ja maahanmuuttotukea. 

UPM on tupakoimaton työpaikka.