Kesätyö: Työnjohtaja, täyttö
Sinebrychoff Supply Company Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Haemme työnjohtajia täyttöosastollemme kesäsesongin 2022 ajaksi

Kiinnostaisiko esihenkilötyö ja työskentely juomien pakkausten, kuten Coca-Colan parissa? Haemme täyttöosastollemme työnjohtajia kesäsesongin 2022 ajaksi.

Sinebrychoffin täyttöosastolla juomat pullotetaan ja pakataan eri pakkausmuotoihin, kuten muovipulloihin, lasipulloihin, tölkkeihin ja Draughtmaster-hanalaitteisiin. Täytön työnjohtajan tehtävässä pääset näyttämään taitosi esihenkilönä ja työskentelemään Suomen johtavien tuotemerkkien parissa!  

Työnjohtajana vastaat täyttölinjojen tuotannon toteutumisesta, työturvallisuudesta, toiminnan kehittämisestä sekä henkilöstöstä. Toimit tiimisi esihenkilönä ja alaisuudessasi työskentelee operaattoreita. Työ on kolmivuorotyötä ja sisältää tarvittaessa viikonloppuvuoroja. Työpaikka sijaitsee Keravalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Tehtävä edellyttää teknistä koulutusta ja/tai loppuvaiheessa olevia teknisen alan opintoja. Kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi ja sinulta löytyy valmiutta vuorotyöhön. Aiempi kokemus elintarvikealan esihenkilötehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme käytännönläheistä ja reipasta työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mukavat työkaverit, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ison yrityksen henkilöstöedut. Meillä Keravalla on myös oma henkilöstöravintola, kuntosali ja työterveysasema. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen (Elintarviketeollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimus).

Henkilöstömme terveys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita. Käymme yhdessä parempaan huomiseen, tähtäämme parempaan erityisesti neljässä osa-alueessa; NOLLA hiilijalanjälkeä, NOLLA vesihukkaa, NOLLA vastuutonta juomista ja NOLLA työtapaturmaa. Ensimmäisen tavoitteen saavutimme jo 2021, valmistamme juomamme nyt hiilineutraalisti. Muiden Yhdessä kohti NOLLAA -tavoitteiden osalta pyrimme siihen, että vedenkäyttömme on puolitettu, suomalainen alkoholikulttuuri on kohtuullisempaa ja työpaikkamme on turvallisempi kuin koskaan aiemmin.

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti neljä kuukautta toukokuun - syyskuun välillä ja arvostaisimme, jos voisit työskennellä tuon ajan. Kerrothan hakemuksessasi, milloin voit aloittaa ja mihin asti olet käytettävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-osasto p. 050 526 7225 keskiviikkoisin klo 13 – 14, alkaen 19.1.2022. Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse peopleFI@carlsberg.com.

Hakuaika päättyy viimeistään 6.3.2022. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551188
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Prosessiteollisuus, Turvallisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: HR-osasto p. 050 526 7225 keskiviikkoisin klo 13 – 14, alkaen 19.1.2022. Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse peopleFI@carlsberg.com.