(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, työnjohtaja, Tampere
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Etsimme nyt kesäharjoittelijaa työnjohtotehtäviin Tampereen varikolle. Tampereen varikko huoltaa ja korjaa dieselvetureita, kiskobusseja ja ratatyökoneita noin 30 ammattilaisen voimin.

Työtehtäviisi kuuluvat tuotannon töiden organisointi ja ohjaaminen. Vastaat toiminnan tehokkuudesta ja töiden valvonnasta. Vastaat myös työolosuhteiden kehittämisestä ja työturvallisuudesta.
 
Odotamme sinulta kiinnostusta tuotannon johtamiseen. Olet DI- tai insinööriopiskelija tekniikan saralta tai vastavalmistunut. Hallitset Microsoft Office-ohjelmien käytön ja omaat muutenkin hyvät tietotekniset taidot. Toivomme että olet oma-aloitteinen ja sinulla on motivaatiota kehittää sekä itseäsi että työyhteisöä päivittäisissä työtehtävissä. Mahdollinen aiempi vastaava työkokemus tai tekniset harrastukset katsotaan eduksi.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Mika Halme, puh. 040 8630 287 tai sähköpostitse mika.halme@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi 18.3.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille sekä opiskelijoille onnistuneet kesätyö-/harjoittelukokemukset.
 
VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.