(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Twist-kesäohjaaja
Iisalmen kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Iisalmen kaupungin nuorisopalvelut hakee neljää kesäohjaajaa ajalle 25.5.2020  - 31.7.2020.  Työaika on 38,75 tuntia viikossa ja työ sisältää myös muutamia iltoja.

Tehtävänä on 7-8-luokkalaisten Twist-kesätyössä olevien nuorten ohjaaminen. Twist-ryhmiä on 15 ja niissä yhteensä 115 nuorta. Ryhmissä on 8-10 nuorta. Ohjaustyö on työparityötä ja jokaisessa ryhmässä on kaksi ohjaajaa, useimmissa on työparina nuorisotyöntekijä. Yksi kesäohjaaja työskentelee viiden ryhmän kanssa. Twist-nuoret opettelevat työelämän pelisääntöjä työtä tehden. Tehtävinä on mm. siivousta ja ulkotöitä kaupungin tiloilla ja alueilla sekä kylillä ohjaajan opastuksella. Osa Twist-ryhmistä on teemallisia (esim. media, tapahtumajärjestelyt, kirjasto, taide). Kaikilla ryhmillä työhön sisältyy valokuvausta. Ryhmien teemat ja sisällöt, sekä lisätietoa löytyy osoitteesta http://www.po1nt.fi/twist.

Hakijoiden toivotaan olevan alan opiskelijoita. Eduksi on kokemus nuoriso- ja/tai ohjaustyöstä sekä osallistava/osallistuva ja kannustava työote. Eduksi ovat myös valokuvaus- ja kuvankäsittelytaito, leivonta, office-ohjelmien käyttö (mm. powerpoint, word), imovie-ohjelman tai vastaavan käyttö sekä tapahtumajärjestelykokemus. Työssä tarvitaan omaa autoa, sillä nuoria sekä työvälineitä kuljetetaan lähes päivittäin työkohteisiin eri puolille kaupunkia. 

Osan valittavista kesäohjaajista toivotaan täyttävän Iisalmen kaupungin nuorten kesätyötuen kriteerit:
- kotikunta Iisalmi (kirjoilla Iisalmessa viim. 31.12.19 alkaen)
- vuosina 1995 - 2004 syntyneet (huom. Twist-kesäohjaajien on oltava täysi-ikäisiä).

Kesätöihin haetaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 13.3.2020 klo 15.30 mennessä. Hakemuksen teossa ja kesätyötukeen liittyvissä kysymyksissä nuoria palvelee työllisyysasiantuntija Maarit Tikkanen, hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 040 642 8996.

Haastattelu on 20.4.2020 ja päätös valinnoista ilmoitetaan 24.4.2020 mennessä kaikille hakijoille.

Olemme mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa www.kesaduuni.org

Kesä-Iisalmi kutsuu! Huipputöitä, tapahtumien sykettä ja mikä parasta
- edullista tai täysin ilmaista koeasumista. Katso lisää ja hae duunia & kotia www.iisalmi.fi/koeiisalmi