(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Tutustu työelämään ja tienaa, siivoojia (2 vko)
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021
Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme siivoojia Helsingin Kamppiin sekä voimalaitoksille Salmisaareen, Hanasaareen ja Vuosaareen. 

Kesätyö ajoittuu kesäkuulle tai tilanteesi mukaan. Työsuhteen kesto on kaksi viikkoa. 

Tulet kesän ajan työskentelemään ympäri Helsinkiä sijaitsevilla voimalaitoksillamme tai Helsingin ytimessä Kampissa sijaitsevalla pääkonttorillamme Sähkötalossa siivoojan tehtävien parissa. Saat tueksesi ammattitaitoisen perehdyttäjän ja mukavat työkaverit. Tärkeän työsi tulokset näkyvät turvallisina ja siisteinä työtiloina sekä tyytyväisinä Helenin työntekijöinä. Työ on tarkoitettu sinulle, 15–17-vuotias nuori, jolla ei ole aikaisempaa työkokemusta.  
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta reipasta asennetta, vastuuntuntoisuutta ja rehellisyyttä. Onhan sinulla myös oma-aloitteinen työskentelyote? Tarjoamme mielellämme sinulle elämäsi ensimmäisen kesätyöpaikan.  
 
Toivomme sinusta tiimihenkistä ja aktiivista työkaveria. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Tarja Toivaselta laittamalla hänelle sähköpostia osoitteeseen tarjahelena.toivanen@helen.fi 

Yhdistetään voimat!