Kesätyö, Tutustu työelämään ja tienaa, projektiavustaja (2 vkoa)
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021
Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme projektiavustajaa Helsingin Kamppiin. 

Kesätyö ajoittuu kesäkuulle tai tilanteesi mukaan. Työsuhteen kesto on kaksi viikkoa.  

Tulet kesän ajan työskentelemään projektiavustajana monipuolisten rakennusprojektien dokumentoinnin sekä muiden avustavien tehtävien parissa. Tulet työskentelemään Helenin Sähkötalon tiloissa ja saat tueksesi mukavat työkaverit ja asiantuntevan huipputiimin. Työ on tarkoitettu sinulle, 15–17-vuotias nuori, jolla ei ole aikaisempaa työkokemusta.  
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta positiivista asennetta, vastuuntuntoisuutta, tekemisen meininkiä ja intoa oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Onhan sinulla myös oma-aloitteinen ja reipas työskentelyote? Tarjoamme mielellämme sinulle elämäsi ensimmäisen ikimuistoisen kesätyöpaikan.  
 
Toivomme sinusta tiimihenkistä ja aktiivista työkaveria.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Sami Sihvolta soittamalla numeroon 0405263493, hän on parhaiten tavoitettavissa to 11.2 klo 14.30–15.30 ja to 4.3 klo 14–15. 

Yhdistetään voimat! 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot