(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ Tutkimusavustaja
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Haemme kesäksi 2019 geolaboratorioomme harjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Ympäristögeotekniikan T&K-yksikköön Luopioisiin. Työskentelemme uusiomaarakentamisen eri sovellutusten parissa asiakasprojekteissa. Näitä ovat esimerkiksi heikkolaatuisten maiden stabiloinnit ja teollisuuden sivuvirtojen hyötykäyttö. Näin toteutamme käytönnön kiertotaloutta ja materiaalitehokkuutta asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan hyväksi.
 

Odotamme 
Olet vähintään opintojesi puolivälissä oleva insinööriopiskelija, teekkari tai muun soveltuvan tutkinnon opiskelija. Haluat oppia uutta työskentelemällä geo-, materiaali- ja stabilointilaboratoriossamme ja muissa tehtävissä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Olet tarvittaessa valmis työskentelemään myös maastotehtävissä ja siten valmis matkustamaan mahdollisesti jonkin verran. Laboratoriotyöskentely edellyttää annettujen tehtävien huolellista, vastuullista ja analyyttistä suorittamista. Tarvittaessa olet rohkea kysymään neuvoja ja halukas ottamaan niitä vastaan.
 

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.
 

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 17.2.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Marjo Koivulahti puh. 040 551 1922.