(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Tutkija/laadunvarmistaja -harjoittelijoita
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Haemme Helsinkiin ja Kuopioon
TUTKIJA/LAADUNVARMISTAJA -HARJOITTELIJOITA

Tutkimuksen ja laadunvarmistuksen työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja vaihtelevia, eri hankkeissa pääset mukaan rakennuksen elinkaaren eri vaiheisiin hankesuunnittelusta aina rakennuksen purkuun asti. Tutkimustyössä tulevat tutuiksi eri aikakausien rakenneratkaisut ja mahdolliset riskirakenteet sekä sisäilmaan vaikuttavat tekijät ja niiden tutkimusmenetelmät kokonaisvaltaisesti. Laadunvarmistustöissä pääset tutustumaan rakennushankkeen eri vaiheisiin, ja varsinkin työmaatoteutuksen aikaisiin laadunvarmistuksen menetelmiin ja toimintatapoihin. Työ voi sisältää mm. erilaisia tutkimusta avustavia tehtäviä, materiaalinäytteiden ottoa, kosteusmittausten tekemistä, merkkikaasututkimuksia ja sisäilman laatumittauksia. Lisäksi laadit tekemistäsi mittauksista ja tutkimuksista kirjalliset raportit.

Kuopiossa sekä Helsingissä sinua odottaa tiivis joukko kokeneita työkavereita, joiden kanssa yhdessä työskennellen pääset tutustumaan Asiantuntijoiden monipuoliseen tehtäväkenttään.  

Meillä työskentely
"Suureksi yllätykseksi pääsin mukaan ihan oikeisiin projekteihin ja sain hoidettavaksi tiettyjä osa-alueita projektien suunnittelusta. Oppimisessa iso apu oli siinä, että minulle oli nimetty henkilö, joka auttoi minua tarvittaessa. Mentorini on aina valmis auttamaan ja muutenkin huipputyyppi. Samoin koko työyhteisö on yllättänyt positiivisesti, Swecolla saa työskennellä erittäin mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa." (Swecon kesätyöntekijä)

Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija, vaan tuemme monipuolisesti ammatillista kasvuasi. Esimiehemme ja työkaverisi ovat valmiita auttamaan ja tukemaan! Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Swecolaiset ovat helposti lähestyttäviä ja sitoutuneita työkavereita. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet teekkari tai insinööriopiskelija, joka haluaa kehittyä rakennusalan asiantuntijana. Mahdollinen aiempi kokemus alalta katsotaan sinulle eduksi. Etsit opintojasi vastaavaa kesätyötä ja haaveissasi on löytää työpaikka, jossa voisit työskennellä myös tulevaisuudessa. Toivomme sinulta ennakkoluulotonta asennetta, halua ratkaista ongelmia ja erityisesti halua oppia uutta. Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on toimenkuvan kannalta välttämättömyys. Aiempi työkokemus ei ole pääasia, vaan oikealla asenteella pääsee pitkälle. 

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta.
Kesätyöhakumme on avoinna 16.2.2020 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea!

Voit tutustua meihin myös erilaisissa opiskelijatapahtumissa ja opiskelijamessuilla, tule tapaamaan ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa.