(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, turvallisuusharjoittelija
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Etsimme turvallisuusharjoittelijaa VR Groupin kunnossapitoon Helsinkiin. 

Turvallisuusharjoittelijana toimit kunnossapidon turvallisuuspäällikön tukena turvallisuustietojen analysoinnissa ja toiminnan kehittämisessä. Tehtävä painottuu kalusto- ja työturvallisuusasioihin. Tarkemmat työtehtävät määritellään yhdessä valitun henkilön kanssa huomioiden kyvyt ja valmiudet.

Odotamme sinulta turvallisuuspuolen opintoja Teknillisessä yliopistossa. Olet aloitteellinen ja sinulla on itsenäinen työote sekä halu kehittää turvallisuuskulttuuria.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä tutustumaan rautatiekaluston kunnossapidon turvallisuusnäkökohtiin sekä ideoimaan turvallisuustoiminnan kehittämistä.

Työsuhteen aloitus- ja päättymispäivät voidaan sopia tarkemmin valitun henkilön kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa turvallisuus- ja laatujohtaja Juha Ohvo, puhelimitse 040 8621 287 tai sähköpostitse juha.ohvo@vr.fi
   
Jätäthän hakemuksesi 28.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille sekä opiskelijoille onnistuneet kesätyö-/harjoittelukokemukset.
 
VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.