(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, turvallisuusasioiden harjoittelija
VR Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Etsimme turvallisuusharjoittelijaa VR Kunnossapito Oy:n Helsinkiin.

Turvallisuusharjoittelijana toimit VR Kunnossapito oy:n turvallisuuspäällikön tukena turvallisuustietojen analysoinnissa ja toiminnan kehittämisessä. Tehtävä painottuu kalusto- ja työturvallisuusasioihin. Tarkemmat työtehtävät määritellään yhdessä henkilön kanssa huomioiden henkilön omat kyvyt ja valmiudet.

Odotamme sinulta turvallisuuspuolen opintoja teknillisessä korkeakoulussa. Olet aloitteellinen ja sinulla on itsenäinen työote sekä halu kehittää turvallisuuskulttuuria.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä tutustumaan rautatiekaluston kunnossapidon turvallisuusnäkökohtiin sekä tuomaan omia ideoitasi turvallisuustoiminnan kehittämiseen.

Työsuhteen aloitus- ja päättymispäivät voidaan sopia tarkemmin valitun henkilön kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa turvallisuus- ja laatujohtaja Juha Ohvo puhelimitse 040 8621 287 tai sähköpostitse juha.ohvo@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi 28.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille onnistuneet kesätyökokemukset.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.