Kesätyö turvallisuusalalla
Avarn Security

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Vietä kesäsi hyvässä seurassa, mielenkiintoisissa ympäristöissä ja tienaa samalla rahaa! AVARN Securityllä sinulla on mahdollisuus tutustua turvallisuusalaan mukavien sekä osaavien työkavereiden kanssa. 

Haemme Kouvolaan kesätyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin. Kesätyöntekijät työllistyvät monipuolisiin osa-aikaisiin turvallisuusalan työtehtäviin. Kesätyöt sijoittuvat pääsääntöisesti touko-syyskuun välille.


Millaista on työ turvallisuuden parissa?

Turvallisuustyössä keskeisiä taitoja ovat kyky kohdata erilaisia ihmisiä ja tilanteita rauhallisesti ja valppaasti toimien. Taustatukenasi ovat tsemppaava esimies, 24/7 hälytyskeskus sekä mukava työyhteisö. Kouvolassa tarjolla olevia työtehtäviä kesäksi ovat 

  • paikallisvartija
  • myymälävartija
  • PRJV (poliisin tai rajavartiolaitoksen avuksi asetettu järjestyksenvalvoja)


Mitä odotamme sinulta?

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat asiakaspalvelutaito, positiivinen asenne ja sitoutuminen työhön. Arvostamme reipasta palveluotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Lisäksi edellytämme 

  • voimassa olevaa vartijakorttia
  • voimassa olevaa järjestyksenvalvojakorttia (PRJV –tehtävät)
  • nuhteetonta taustaa
  • sujuvaa suomen kielen taitoa


Eduksesi katsomme

  • aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelutehtävistä tai turvallisuusalalta.
  • turvallisuusalan koulutukset.
  • englannin kielen taidon ja muun kielitaidon.


Mitä tarjoamme?

Meillä tutustut turvallisuusalaan mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa. Annamme monipuolisen perehdytyksen yhtiön toimintaan, työtehtäviisi ja työvälineisiin. Meillä pääset tekemään töitä turvallisessa ja terveellisessä työympäristössä. Pidämme työntekijöistämme huolta ja meillä on mm. kattava ja monipuolinen työterveyshuolto. 

Lisäksi tarjoamme monille kesätyöntekijöille vakituista työtä kesän jälkeen koko- tai osa-aikaisesti, opiskelujen oheen tai vaikkapa keikkaluontoiseksi työksi. AVARN Securityllä etenemismahdollisuudet ovat hyvät ja alalle motivoituneilla huippuosaajilla aukeaa useat eri urapolut työnteon ja lisäkoulutusten kautta.

Lisätietoja löydät osoitteesta https://www.avarn.fi/avarn/meille-toihin/kesatyo-turvallisuusalalla.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 15.4.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Marko Nurminen, marko.nurminen@avarn.fi tai +358 40 834 0446.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot