(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, tuotekoordinaattori, Aurinkoratkaisut
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.  

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme Aurinkoratkaisujen tuotekoordinaattoria kesätyöhön Helsingin Kamppiin. 

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Tulet kesän ajan työskentelemään Aurinkoratkaisujemme tuotekoordinaattorina. Pääset huikealle paraatipaikalle seuraamaan energia-alan uusia liiketoimintoja! Avustat Aurinkoratkaisujen kesäsesongin tuotehallinnassa sekä aurinkosähköjärjestelmien toimitusten koordinoinnissa. Tärkeä osa työtäsi on yhteistyö huippuammattilaistemme kanssa, minkä tuloksena pääset varmistamaan esimerkiksi toteutusten sujuvuutta. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta rohkeutta yhteistyöhön yli tiimirajojen sekä intoa uutta energia-aikakautta kohtaan. Onhan ala sinulle jo tuttu sähkö- tai energiatekniikan opintojesi (AMK tai DI) kautta ja löytyyhän taskustasi B-ajokortti? 

Toivomme sinusta ennen kaikkea aktiivista, oppimishaluista ja yhteistyöhenkistä työkaveria. 

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Toivomme sinusta tiimiläistämme toukokuusta elokuun puoleen väliin, mutta ajankohdassa voi olla pientä joustovaraa tilanteesi mukaan. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Krista Jaatiselta soittamalla numeroon 040 725 2436. Krista on parhaiten tavoitettavissa to 16.1. klo 14-16, pe 24.1. klo 13.30-15.30 ja ti 4.2. klo 14-16. 

Yhdistetään voimat!