(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, tuotekoordinaattori, Älykkäät kiinteistöt
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.  

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme Älykkäiden kiinteistöjen tuotekoordinaattoria kesätyöhön Helsingin Kamppiin. 

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Tulet kesän ajan työskentelemään Älykkäiden kiinteistöjen tuotekoordinaattorina projektiluontoisissa tehtävissä. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotepäälliköiden kanssa tukemalla heitä palvelukehityksessä. Toimit lisäksi myynnin tukena erityisesti monipuolisissa myyntiaineistoa täydentävissä tehtävissä, mutta myös yksittäisten myyntiprojektien läpiviennissä. Pääset kantamaan kortesi kekoon palvelukehityksessämme, matkallamme kohti uutta energia-aikakautta. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta ulospäinsuuntautuneisuutta, huippuasennetta sekä systemaattista työskentelyotetta. Onhan sinulla innostusta hiilineutraalien kiinteistöratkaisujen, erityisesti energiatehokkuus- ja lämmityspalvelujen sekä digitaalisten ratkaisujen kehittämistä kohtaan? 

Toivomme sinusta aktiivista, oppimishaluista ja yhteistyöhenkistä kollegaa.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Toivomme sinua osaksi tiimiämme toukokuun puolesta välistä elokuun loppuun, mutta ajankohdassa on jonkin verran joustovaraa tilanteesi mukaan. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Pirjo Jantuselta soittamalla numeroon 040 336 0565. Pirjo on parhaiten tavoitettavissa pe 17.1. klo 14-16, ti 21.1. klo 14.30-16.30 ja pe 14.2. klo 9-10. 

Yhdistetään voimat!