(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, tuotehallinta
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.  

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme tuotehallinnan kesätyöntekijää Helsingin Kamppiin. 

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Tulet kesän ajan toimimaan tuotehallinnan harjoittelijana. Monipuolisiin työpäiviisi kuuluu muun muassa energiatuotteisiin ja -palveluihin liittyvien toimintaprosessien visualisointia, koontia ja päivittämistä. Tehtävässä myös selkeytät dokumentaation hallintaa ja rakennetta sekä teet järjestelyitä dokumenttien hallintajärjestelmässä. Työpäiviisi sisältyy lisäksi myynnin materiaalien tuottamista ja yhdenmukaistamista, tietojen ja sopimusten syöttämistä järjestelmiin sekä erilaisten ajankohtaisten selvitysten tekemistä. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta positiivista asennetta, innostunutta tekemisen meininkiä ja rohkeutta oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Olethan määrätietoinen ja omaat oma-aloitteisen työotteen, mutta arvostat myös yhdessä tekemistä? Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet ehtinyt opiskella energia- tai talousalaa vähintään kolmen vuoden ajan. Tukenasi on mukava tiimi sekä hyvä perehdytys. 

Toivomme sinusta ennen kaikkea yhteen hiileen puhaltavaa ja innostunutta työkaveria.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Toivomme sinusta tiimiläistämme toukokuun puolesta välistä elokuun loppuun. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Marko Kivimaalta soittamalla numeroon 050 514 7413, hän on parhaiten tavoitettavissa pe 17.1. klo 9-11 ja ma 27.1. klo 9-11. 

Yhdistetään voimat!