(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: TUOTANTO-TOIMITUSKETJUN TYÖNTEKIJÄ
Oy Hartwall Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Kesätyö: Tuotanto-toimitusketjun työntekijä

Millaisia tehtäviä tarjoamme?

Tuotteenvalmistusosastolla juomat pakataan asiakkaiden ja kuluttajien laatuvaatimusten mukaisesti tölkkeihin, lasi- ja kierrätysmuovipulloihin sekä ravintola-asiakkaiden tarpeita vastaaviin tynnyreihin. Tuotteenvalmistuksessa tehtäväsi on esimerkiksi valvoa ja ohjata tuotteiden pullotus- ja tölkitysprosessia tuotantolinjoilla sekä osallistua tuotteiden uudelleenpakkaustyöhön ja laaduntarkkailuun.

Päällystevarastossa työhösi kuuluu mm. varaston järjestykseen ja ylläpitoon liittyvät tehtävät, kuten tuotteiden vastaanotto, varastointi ja lähetys. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi erilaiset tuotantoa palvelevat tehtävät, joihin sisältyy mm. tarvikkeiden, pullojen ja tölkkien toimittamista tuotannon tarpeisiin. Tässä tehtävässä aikaisempi kokemus varastotyöstä tai ainakin trukinajosta on välttämätön.

Juomanvalmistusosastolla työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi siidereiden ja long drink -juomien sekä virvoitusjuomien valmistus. Juomanvalmistusosaston vastuulla on huolehtia, että juomia on käytettävissä tuotteenvalmistuksessa oikea määrä oikeaan aikaan. Osasto vastaa myös Hartwall Lahden vesilaitoksen, tankkiaseman, pesukeskusten sekä materiaalivaraston toiminnoista.

Millaisia työntekijöitä etsimme?

Haemme huolellisia, vastuuntuntoisia, hyvät tiimityöskentelytaidot omaavia sekä vähintään 18-vuotiaita työntekijöitä. Arvostamme aiempaa kokemusta tuotantoympäristössä työskentelystä. Tehtävän hoitaminen edellyttää kolmivuorotyövalmiutta. Kaikkiin tehtäviin kuluu hieman trukilla ajoa, joten ajokortti ja trukin ajokokemus katsotaan eduksi. Valmius viikonlopputyöhön katsotaan myös eduksi.

Työaika ja kesto

Kyseessä on pääasiassa keskeytyvä kolmivuorotyö. Tilanteen mukaan noudatetaan myös muita käytössä olevia työvuoromalleja. Viikoittainen työaikasi tulee olemaan 0-40h/vko määräytyen tuotanto-toimitusketjun tarpeiden mukaan.

Kausityöt alkavat porrastetusti kevään aikana. Töitä on tarjolla kesäsesongin päättymiseen asti, kuitenkin enintään syyskuun loppuun.

Mitä tarjoamme sinulle?

Haluamme antaa positiivisen kesätyökokemuksen tarjoamalla mielekästä työtä ja arvokasta työkokemusta. Kesätyöntekijät ovat meille erityisen tärkeitä, joten olemme sitoutuneet noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita. Osallistumme jo yhdeksättä kertaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Meille on ominaista hyvä ilmapiiri, tehokas ja mukava tiimityö sekä turvallisuudesta huolehtiminen. Annamme kattavan perehdytyksen tehtävään. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut.
 

Lisätietoja antaa ke 22.1. klo 12-14 ja ke 5.2. klo 12-14 osastopäällikkö Mikko Rantanen, p. 045 117 9980. 

Jätä hakemuksesi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 16.2.2020. 
Ilmoitathan hakemuksessa, milloin olet valmis aloittamaan työskentelyn, sillä työt alkavat tuotanto-toimitusketjun tarpeiden mukaan porrastetusti kevään aikana. Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluihin tarvittaessa jo hakuajan aikana.