(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Tuotanto-toimitusketjun kunnossapidon työntekijä
Hartwall Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Millaisia tehtäviä tarjoamme?

Tuotanto-toimitusketjun kunnossapidon työntekijänä toimit teknisenä asiantuntijana ja edesautat tuotantoprosessien ja konelinjojen häiriötöntä toimintaa yhteistyössä tuotantotiimien henkilöstön kanssa. Kesätyötä on tarjolla sekä mekaanisen kunnossapidon että sähkökunnossapidon tehtävissä.

Millaisia työntekijöitä etsimme?

Tehtävässä menestyminen edellyttää kunnossapitokokemusta teollisuudesta sekä kolmivuorotyövalmiutta. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi kunnossapito-, mekaniikka- tai sähköasentaja tai opiskelet esim. kone-, sähkö tai mekatroniikkainsinööriksi ja olet kiinnostunut korkeiden laatuvaatimusten elintarvikealasta.

Työskentely vaatii jatkuvaa kanssakäymistä eri tiimien kanssa, joten tiimityöskentelytaito on ehdoton edellytys. Lisäksi olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja valmis toimimaan erilaisissa vaativissa kunnossapitotehtävissä.

Työaika ja kesto

Kyseessä on keskeytyvä kolmivuorotyö. Viikoittainen työaikasi tulee olemaan 0-40h/vko määräytyen tuotanto-toimitusketjun tarpeiden mukaan.

Työt alkavat toukokuussa, viimeistään kesäkuun alussa. Töitä on tarjolla kesäsesongin päättymiseen asti, kuitenkin enintään syyskuun loppuun asti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Haluamme antaa positiivisen kesätyökokemuksen tarjoamalla mielekästä työtä ja arvokasta työkokemusta. Kesätyöntekijät ovat meille erityisen tärkeitä, joten olemme sitoutuneet noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita. Osallistumme jo kahdeksatta kertaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Meille on ominaista hyvä ilmapiiri, tehokas ja mukava tiimityö sekä turvallisuudesta huolehtiminen. Annamme kattavan perehdytyksen tehtävään. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut.

Lisätietoja

Lisätietoja näistä tehtävistä antaa kunnossapitopäällikkö Juha Saarinen, p. +358 50 344 5917.

Tykkää meistä Facebookissa ja pääset seuraamaan rekrytoinnin etenemistä: https://www.facebook.com/kesatyohartwallilla.

Hakuaika

Jätä hakemuksesi 10.2.2019 mennessä kotisivujemme kautta osoitteessa http://www.hartwall.fi/fi/ura-hartwallilla