KESÄTYÖ Tuotanto -ja varastotyöntekiöitä Närpiöön
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Hilding Anders Finland Oy on Suomen suurin patjojen ja sänkyjen valmistaja. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli n. 35 MEUR. Hilding Anders Finland Oy:n tuotantolaitos ja konttori sijaitsevat Närpiössä. Työllistämme 70 henkilöä Suomessa. Yritys kuuluu kansainväliseen Hilding Anders -konserniin

Etsimme asiakkaallemme Närpiöön reippaita

TUOTANTO- ja VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ KESÄKSI

Mistä työpäiväsi koostuvat?

Tuotantotyössä työskentelet linjalla erilaisissa tuotteiden kokoonpanoon ja pakkaukseen liittyvissä tehtävissä. Työssä olet osana tiimiä mutta pystyt toimimaan myös itsenäisesti. Työ on fyysisesti vaativaa. Työtä tehdään ma-pe yhdessä vuorossa.

Varastotyössä työhösi kuuluu monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, kuten pakkaamista, keräilyä, hyllytystä ja trukilla ajoa. Työtä tehdään ma-pe kahdessa vuorossa. Valintavaiheessa testaamme trukinajotaitosi.

Mitkä asiat auttavat Sinua menestymään tehtävässä?

- kokemus tuotanto- tai varastotyöstä

- hyvä fyysinen kunto

- suomen ja / tai ruotsin kielen hyvää taitoa

- tarkkuutta ja systemaattista työskentelytapaa

- sosiaalisia taitoja

Mitä voimme tarjota Sinulle?

Monipuolisen ja mielenkiintoisen kesätyön, työt ajoittuvat 1.6.- 31.8.2021 väliselle ajanjaksolle ja työsuhde solmitaan Manpower Oy:n kanssa.

Vielä viimeisenä hakuohjeet!

Hae tehtävää heti www.manpower.fi -sivustolla ja liitä mukaan cv ja hakemuksesi mainitsethan hakemuksessasi, kumpaa työtä haet. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Senior rekrytointikonsultti Mari Alahuhtala puhelimitse numerosta 040 652 8481 sekä mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450662
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mari Alahuhtala
  • Sijainti: Närpiö, Pohjanmaa