(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö tuotannossa
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI METSÄ GROUPIN TUOTANTOON!

Haemme kesäksi 2020 satoja kesätyöntekijöitä tuotannon ja kunnossapidon tehtäviin tehtaillemme eri puolilla Suomea.

Huomaathan, että haemme kesätyöntekijöitä myös puunhankintaan ja metsäpalveluihin sekä muille tehtäväalueille, kuten talouden, myynnin ja markkinoinnin, asiakaspalvelun, tietohallinnon sekä T&K:n toimintoihin. Kaikki kesätyöhaut löydät Metsä Groupin verkkosivujen avoimista työpaikoista.

 

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Tuotannon kesätöitä on tarjolla kaikilla tuotantolaitoksillamme eli sellu-, kartonki- ja pehmopaperitehtailla sekä sahoilla ja Kerto LVL - ja vaneritehtailla. Työtehtävät vaihtelevat tuotantoprosessin ja valmistettavan tuotteen mukaan. Tuotantoprosessin töihin kuuluvat mm. kenttätehtävät, laboratorionäytteiden haku, prosessinohjauksen tehtävät, lajittelu, ladonta, laadunvalvonta, trukinkuljetus ja pakkaus. Lisäksi töitä on kunnossapidossa, laboratoriossa, logistiikassa ja tuotannonsuunnittelussa.

Työpäivät tuotannossa ovat vaihtelevia ja tarjoavat rutkasti uutta oppia ja kokemusta. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti osana kannustavaa ja mukavaa työporukkaa.

Suurin osa tuotannon kesätöistä on työntekijätehtäviä, mutta otamme kesätyöntekijöitä myös tuotannon työnjohtotehtäviin.

Katso videolta kesätyöntekijän kokemuksia viime kesältä.

 

Mitä odotamme sinulta?

Meillä on töitä eri alojen osaajille sekä ammattiopisto- että korkeakoulupohjalta, myös alkuvaiheen opiskelijoille. Tuotannossa koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kemian-, energia-, kone-, prosessi-, sähkö- tai automaatiotekniikasta, puuteollisuudesta tai tuotantotaloudesta.

Odotamme sinulta luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta otetta työntekoon. Arvostamme kykyä itsenäiseen työntekoon ja halua oppia ja kehittyä työssä. Suurin osa tuotannon kesätyöpaikoista edellyttää myös valmiutta vuorotyöhön.

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Turvallisten työtapojen edistäminen on tärkeä osa ammattitaitoa, ja sitä odotamme myös kaikilta uusilta taloon tulijoilta.

 

Miksi Metsä?

Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä. Menestyksemme avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin. Metsä tarjoaa myös sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä oman alasi huippuosaajaksi! 

 

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätyöhaku ja tehtäväalueet on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla näkyy, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Kesätyöntekijöiden kokemuksiin aiemmilta kesiltä pääset tutustumaan Instagramissa hashtagilla #KesäMetsässä.

 

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään perjantaina 28.2.2020 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle ne tehtäväalueet, joista olet eniten kiinnostunut sekä toivomasi kesätyöpaikkakunnat.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Tsemppiä hakuun!