(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Tuotannonsuunnittelija
Sinebrychoff Supply Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Haemme toimitusketjuun tuotannonsuunnittelijaa kesäsesongin 2021 ajaksi

Kesätöihin raikkaiden juomien pariin? Haemme toimitusketjuun tuotannonsuunnittelijaa kesäsesongin 2021 ajaksi.

Toimitusketjun tuotannonsuunnittelussa ohjaamme valmistuksen ja materiaalihankintojen toimintaa. Osasto kuuluu toimitusketjun yksikköön, jonka tavoitteena on tehdä Sinebrychoffista juomateollisuuden paras tavarantoimittaja. Tavoitteeseen pyritään toimimalla ammattitaitoisesti ja huomioimalla asiakkaamme. Toiminta perustuu tiiviisti myynnin ennusteprosessiin.

Tuotannonsuunnittelijana tehtävänäsi on tuotantosuunnitelmien luonti ja ylläpito tuotantolinjoille, tuotteiden saatavuuden varmistaminen sekä varastotasojen hallinta. Tehtävään kuuluu myös raportointia, joka tapahtuu yrityksen sisällä ja tarvittaessa konsernin suuntaan.

Tehtävä edellyttää AMK- tai muuta korkeakoulututkintoa ja/tai meneillään olevia opintoja esim. tuotantotaloudesta sekä englannin kielen taitoa. Katsomme työkokemuksen tuotannonsuunnittelusta tai vastaavista tehtävistä eduksi. Osaat käyttää hyvin Exceliä ja muita Office -ohjelmia. Arvostamme tarkkuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja reipasta asennetta työhön.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ison yrityksen edut. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen (Elintarviketeollisuuden toimihenkilöiden TES).

Kesätyön kesto on toukokuusta elokuuhun saakka. Työ on päivätyötä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-osasto (09) 2949 9397 tiistaisin klo 13 – 14, alkaen 2.2.2021.

Hakuaika päättyy 14.3.2021. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää järjestelmämme kautta TÄÄLTÄ.