(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Tuotannon työtehtävät
Huhtamäki Foodservice Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haemme Hämeenlinnan tuotantolaitokseemme vastuuntuntoisia, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot omaavia ja vähintään 18-vuotiaita työntekijöitä monipuolisiin tuotannon tehtäviin kesäkaudelle 2019. Arvostamme aiempaa työkokemusta teollisuudesta ja alalle soveltuva koulutus tai opinnot katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin oma-aloitteinen, reipas ja huolellinen työskentelyote.

Osa työtehtävistä alkaa porrastetusti toukokuun ja kesäkuun alun aikana ja kestää elokuun loppuun tai syyskuun alkuun asti. Osa tehtävistä ajoittuu kesä-heinäkuulle. Tehtävien hoitaminen edellyttää kolmivuorotyövalmiutta ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoisiin ja monipuolisiin kesätyötehtäviin mukavassa työporukassa kansainvälisessä yhtiössä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.3. mennessä. Ilmoitathan hakemuksessasi, minkä ajanjakson pystyt työskentelemään. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haun ensimmäisessä vaiheessa kutsumme valitsemamme hakijat ryhmähaastatteluun. Tartu siis tilaisuuteen ja hae paikkaa mahdollisimman pian!