Kesätyö - Tuotannon linjaesihenkilö ja -kehitystehtävät
Eaton

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Eatonin UPS –sähkönsyöttölaitteita löytyy yllättävistäkin paikoista, ne varmistavat maailma suurimpien ristelyalusten sähköjärjestelmien toiminnan ja pitävät huolen, etteivät Facebookin serverit kaadu juuri kun on profiilin päivitys menossa. Näitä kansainväliselle bisnekselle kriittisiä laitteita valmistetaan Eatonin Espoon tehtaalla, jonne haemme nyt sähköinsinööriä kesäharjoitteluun vastaamaan tuotannon esimies- ja kehitystehtävistä.

Kesä- ja lomakauden aikana harjoittelijan vastuulla on linjaesihenkilönä toimiminen. Kokeneimpien kollegoiden tukemana harjoittelija johtaa kokoonpanolinjan toimintaa, varmistaa linjan toimivuuden sekä hoitaa erinäisiä työsuhteisiin liittyviä asioita. Harjoittelujaksoon kuuluu myös erilaisten kehitys- ja parannushankkeiden suunnittelu ja toteutus. Eatonin toiminta on hyvin pitkälti rakennettu lean –ajattelun ja jatkuvan parantamisen ympärille, joten tuotantoprosessien kehittäminen on erittäin tärkeää. Tehtävän tarkka sisältö ja kehitysprojektit sovitaan erikseen valitun harjoittelijan kanssa.

 

Mitä haemme:

  • (Vahva) sähkötekniikan opiskelijaa (amk tai korkeakoulu)
  • Henkilöä, jolla on jo aiempaa työkokemusta sähkö- tai elektroniikka-alasta, johtamiskokemus ei ole välttämätöntä
  • Henkilöä, jolla on halu toimia esihenkilönä ja vastata muiden toiminnasta
  • Oma-aloitteista henkilöä, joka pitää kehittämisestä ja toiminnan tehostamisesta

Kesäharjoittelu Eatonilla tarjoaa mahdollisuuden tutustua globaalin yrityksen toimintaan sekä kehittää omia johtamisvalmiuksia. Kiinnostava ympäristö ja innostavat kollegat varmistavat viihtyisän kesän Eatonilla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot