Kesätyö, Tuotannon kesämestari
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2020

Kesätöissä saat arvokasta kokemusta oman opiskelualasi töistä. Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kansainvälisessä yrityksessä, joka rakentaa kestävämpää huomista. Me inspiroidumme biotalouden rajattomista mahdollisuuksista ja viitoitamme tietä tulevaisuuteen, jossa maailma ei ole enää riippuvainen fossiilisista raaka-aineista. Tule mukaan!

 

Haemme nyt UPM Kaukaan Lappeenrannan Biojalostamolle tuotannon kesämestaria.

 

Kesätyöt

Osana tuotantotiimiämme olet mukana päivittäisessä operatiivisessa toiminnassa turvaamassa ja varmistamassa prosessien toimivuutta yhteistyössä Biojalostamon vuoromestareiden ja muun henkilökunnan kanssa. Tuet päivittäistä tuotantoa esimerkiksi laatimalla työohjeita, valmistelemalla työlupia, toteuttamalla riskiarviointeja, suunnittelemalla ja toteuttamalla prosessien turvallistamista sekä järjestämällä kuljettajakoulutuksia. Näiden tehtävien lisäksi ylläpidät yhteyttä käytön ja kunnossapidon välillä sekä sijaistat ja lomitat päivämestareita. Työaikamuoto on TAM15 (päivätyö).

 

Kesätyöntekijämme  

  • Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteellisuutta, joustavuutta, ratkaisukeskeisyyttä sekä hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä.
  • Eduksesi luemme erityisesti tietotaidon petrokemian yksikköprosesseista, prosessiteollisuuden tuntemuksen sekä tuotannonohjaus- ja automaatiojärjestelmien tuntemuksen.
  • Tärkeitä ominaisuuksia ovat myös turvallisuusorientoituneisuus ja kyky itsenäiseen päätöksentekoon.
  • Eduksi katsotaan lisäksi englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen sekä Microsoft-ohjelmien tuntemus.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

UPM Biopolttoaineet aikoo merkittäväksi toimijaksi korkealaatuisissa, kehittyneissä liikenteen biopolttoaineissa. Biopolttoaineet ovat olennainen osa UPM:n Biofore-strategiaa, joka yhdistää bio- ja metsäteollisuuden. Yhtiön kehittämät innovatiiviset, puupohjaiset uusiutuvat polttoaineet ja niiden tuotantoteknologiat ovat osa kestävää tulevaisuutta. UPM:n uusiutuvat polttoaineet ovat edelläkävijöitä laadussa, käytettävyydessä ja kestävässä kehityksessä. Ne laskevat autoilun kasvihuonekaasu- ja lähipäästöjä huomattavasti fossiilisiin polttoaineisiin verrattuna. www.upmbiofuels.com/fi/

 

UPM työpaikkana

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Oletko valmis?

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista, hakemisesta ja kesätyöpaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

Kuule lisää kesätöistä ja kysy! Järjestämme useita webinaareja, ilmoittaudu sinulle sopivaan kesätyöwebinaarisivullamme.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä.

Täytä hakijaprofiilisi sekä hakemus huolellisesti, lisääthän myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeen. Haku päättyy 14.02.2021.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä meihin sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600.

Osallistumme vastuullinen kesäduuni –kampanjaan.

Huomioithan, että kesätyötehtäviin ei ole mahdollista saada sopeutumisrahaa, tai/ja maahanmuuttotukea.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot