Kesätyö, Tuotannon kesämestari
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Kesätöissä saat arvokasta kokemusta oman opiskelualasi töistä. Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kansainvälisessä yrityksessä, joka rakentaa kestävämpää huomista. Me inspiroidumme biotalouden rajattomista mahdollisuuksista ja viitoitamme tietä tulevaisuuteen, jossa maailma ei ole enää riippuvainen fossiilisista raaka-aineista. Tule mukaan!

 

Haemme nyt tuotannon kesämestaria Tervasaaren tehtaalle.

 

Kesätyö

Tuotannon kesämestarina vastaat vastuualueellasi työturvallisuudesta sekä paperituotannon määrästä, laadusta sekä materiaalivirtojen hallinnasta oman vuorosi aikana. Toimit vuorossasi tuotannon työntekijöiden esimiehenä ja huolehdit työskentelyn edellytyksistä. Teet aktiivisesti yhteistyötä tuotannon, kunnossapidon ja energiaosaston työryhmien kanssa. Työaikamuoto tehtävässä on TAM37. 

 

Kesätyöntekijämme

  • Etsimme kesämestariksi ensisijaisesti prosessiteollisuuden, biotuotetekniikan tai materiaalitekniikan opiskelijoita tai alalle jo valmistuneita
  • Sinulla on jo aiempaa kokemusta paperiteollisuudesta tai muun prosessiteollisuusalan esimiestehtävistä
  • Sinulle on jo kertynyt kokemusta ja ymmärrystä prosessiteollisuuden tehtävistä
  • Olet aktiivinen ja haluat kehittää omaa ammattitaitoasi ja työtäsi
  • Oma-aloitteisuus, positiivinen suhtautuminen asioihin, kyky ottaa vastuuta ja tarvittaessa tehdä myös päätöksiä, ovat tiimityötaitojen lisäksi ominaisuuksia, joita arvostamme

Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät tehtäviinsä ja työyhteisön sääntöihin. Olet täysivaltainen työyhteisön jäsen heti ensi päivästäsi lähtien. Rohkaisemme sinua aktiivisuuteen, kysymään ja oppimaan lisää työtehtävistä.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotammekin jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelun omaksumista ja sitoutumista yhteisiin sääntöihin sekä halua edistää näitä omalla toiminnallaan.

UPM Specialty Papersin Tervasaaren paperitehdas valmistaa tarra- ja pakkauspapereita maailmanlaajuisille markkinoille. Tehtaallamme on kaksi paperikonetta ja voimalaitos, joka tuottaa sähköä ja höyryä tehtaalle sekä Valkeakosken kaukolämmölle. Yksikkömme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Valkeakoskella.

 

UPM työpaikkana

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Oletko valmis?

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista, hakemisesta ja kesätyöpaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

Kuule lisää kesätöistä ja kysy! Järjestämme useita webinaareja, ilmoittaudu sinulle sopivaan kesätyöwebinaarisivullamme.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä. 

Täytä hakijaprofiilisi sekä hakemus huolellisesti, lisääthän myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeen. Haku päättyy 14.02.2021. 

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä meihin sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600. 

Osallistumme vastuullinen kesäduuni –kampanjaan. 

Huomioithan, että kesätyötehtäviin ei ole mahdollista saada sopeutumisrahaa, tai/ja maahanmuuttotukea. 

UPM on tupakoimaton työpaikka. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot