(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, tuotannon harjoittelija
VR Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Etsimme nyt tuotannon harjoittelijoita VR Kunnossapito Oy kaukoliikenne kunnossapitoon Helsingin ja Oulun varikolle.

Tuotannon harjoittelijana tehtäviisi kuuluu tukea kunnossapidon toimihenkilöitä kunnossapidon kehitysprojekteissa. Tehtävä sisältää myös erilaisia raportointitehtäviä.

Odotamme, että olet edistynyt teknisen tai kaupallisen alan opinnoissasi. Persoonana olet oma-aloitteinen ja omaat hyvät yhteistyö- sekä kommunikointitaidot.

Aikaisempi työkokemus tuotannon toimiympäristössä katsotaan eduksi.

Tuotannon harjoittelijoiden tehtävän sisältö on mahdollista rakentaa valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi hyvien työkavereiden tuella. Lisäksi tarjoamme hyvät sekä kattavat työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antavat: Helsingin kunnossapitopäälliköt Petri Seppälä petri.seppala@vr.fi ja Jouko Järvinen jouko.jarvinen@vr.fi sekä Oulun tuotantopäällikkö Antti Makkonen antti.makkonen@vr.fi


Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.