Kesätyö tuotannon esihenkilönä - Metsä Board Kemi
Metsä Board

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2021

KESÄTYÖ TUOTANNON ESIHENKILÖNÄ – METSÄ BOARD KEMI

Tällä hakulomakkeella voit hakea tuotannon esihenkilötehtäviin Kemin Metsä Boardin kartonkitehtaalle.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Toimit vuorojen esihenkilönä kartonkikoneella ja vastaat  tiimien tehokkaasta toiminnasta ja mahdollistat omalla toiminnallasi tiimien kehittymisen. Olet avainasemassa turvallisen, laadukkaan ja tuotantotehokkaan toiminnan mahdollistamisessa. Kuulut tehtaan tuotantoryhmään ja toimit läheisessä yhteistyössä tehtaan kunnossapidon ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Esihenkilön eli vuoromestarin työ on kolmivuorotyötä.

Katso video, jossa kesätyöntekijät kertovat kokemuksistaan tuotannon tehtävissä Metsä Groupilla.  

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä kokemus työnjohtotyöstä prosessiteollisuudessa tai muu esihenkilökokemus katsotaan eduksi. Toivomme että olet koulutukseltasi esimerkiksi insinöörin korkeakoulututkintoa suorittava. Tunnistat itsessäsi vastuuntuntoisen ja kannustavan työskentelytavan. Haluat kehittyä sekä omaat itsenäisen työskentelyotteen ja aktiivisen ongelmanratkaisukyvyn.

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Turvallisten työtapojen edistäminen on tärkeä osa ammattitaitoa, ja sitä odotamme myös kaikilta uusilta taloon tulijoilta.

Miksi Metsä?

Metsässä pääset tekemään töitä kestävän tulevaisuuden puolesta - mukavassa seurassa.

Menestyksemme avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin. Metsä tarjoaa myös sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä oman alasi huippuosaajaksi! 

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätöiden hakuprosessi ja työtehtävät on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla lukee, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Tutustu viime vuoden kesätyöntekijöidemme kokemuksiin @metsagroup-Instagramissa: tarinat löytyvät kohokohdista #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2022 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle ne tehtäväalueet, joista olet eniten kiinnostunut sekä toiveesi kesätyöpaikan sijainnin suhteen. Voit ilmoittaa lomakkeella myös kiinnostuksestasi esihenkilötehtäviin.

Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään samaa hakemusta myös muissa kesätyöhauissamme.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1534132
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemi