(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, treasury-harjoittelija
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Etsimme nyt kesätyöntekijäksi treasury-harjoittelijaa VR Groupin treasuryyn. VR treasury on pieni ja tiivis nelihenkinen tiimi, joka keskitetysti ja tehokkaasti hoitaa VR Groupin rahoitusta. Tehtävänäsi on hoitaa konsernin keskitettyä maksuliikennettä sekä muita soveltuvia treasuryn työtehtäviä.

Odotamme sinulta kaupallisen alan korkeakouluopintoja sekä iloista työasennetta. Olet tarkkaavainen, huolellinen ja täsmällinen. Tehtävässä vaaditaan hyvää paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta. Aiempi kokemus taloushallinnon tai kaupallisen alan tehtävistä katsotaan eduksi.

Toivomme, että voisit aloittaa jo huhtikuun loppupuolella, mutta tarkemmasta ajankohdasta voidaan sopia erikseen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän sekä mielenkiintoisen työympäristön mukavien työkavereiden joukossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa maksuliikennejohtaja Anja Alanko 6.2., 8.2. klo 15-16 ja 12.2. klo 9-10 puh. 040 8622 519 tai sähköpostitse anja.alanko@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 16.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille sekä opiskelijoille onnistuneet kesätyö-/harjoittelukokemukset.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.