Kesätyö, Treasury Accounting
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.12.2020

Kesätöissä saat arvokasta kokemusta oman opiskelualasi töistä. Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kansainvälisessä yrityksessä, joka rakentaa kestävämpää huomista. Me inspiroidumme biotalouden rajattomista mahdollisuuksista ja viitoitamme tietä tulevaisuuteen, jossa maailma ei ole enää riippuvainen fossiilisista raaka-aineista. Tule mukaan!

 

  

Haemme nyt kesätyöntekijää rahoituksen kirjanpitotiimiimme pääkonttorillemme, Biofore Houseen, Helsinkiin.

 

 

Tulevan tiimin terveiset
 

"Kesätyöntekijänä pääset tutustumaan kansainvälisen konsernin rahoitusosaston toimintaan ja osallistumaan aktiivisesti sen päivittäiseen työskentelyyn. Rutiinitehtävien yhteydessä tulet näkemään läheltä kuinka rahoitusinstrumenttien käytännön kirjanpitoprosessi tapahtuu, kuinka rahoitusosasto toimii ja minkälaisia mahdollisuuksia se tarjoaa rahoitusalan ammattilaisille.”

 

Kesätyöt

 • Hoidat rahoituksen kirjanpitoon liittyviä päivittäisiä tehtäviä sekä osallistut kuun vaihteen raportointiin
 • Osallistut rahoituksen back-office tehtäviin
 • Pääset myös tekemään muita rahoitusosaston työtehtäviä tarpeiden mukaisesti

   

Kesätyöntekijämme


Etsimme taloushallinnon opintojen alkuvaiheessa olevaa opiskelijaa, joka mahdollisesti ensimmäistä kertaa etsii omaan alaansa liittyvää kesätyöpaikkaa ja on kiinnostunut saamaan ensikosketuksen kirjanpidon/rahoitusalan toimintaan. Tehtävässä vaaditaan numerotarkkuutta ja kirjanpidon perusteiden osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme huolellisuutta, vastuuntuntoa ja hyvää tietoteknistä osaamista. Työympäristössämme tarvitset sujuvaa (niin suullista kuin kirjallista) englannin ja suomen kielen taitoa.

Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät tehtäviinsä ja työyhteisön sääntöihin. Olet täysivaltainen työyhteisön jäsen heti ensi päivästäsi lähtien. Rohkaisemme sinua aktiivisuuteen, kysymään ja oppimaan lisää työtehtävistä.

 

UPM työpaikkana

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu turvallisuus, osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.
   

 

Oletko valmis?
 

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista, hakemisesta ja kesätyöpaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.
 

Kuule lisää kesätöistä ja kysy! Järjestämme useita webinaareja, ilmoittaudu sinulle sopivaan kesätyöwebinaarisivullamme.
 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä.
 

Täytä hakijaprofiilisi sekä hakemus huolellisesti, lisääthän myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeen. Haku päättyy 14.02.2021.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota meihin yhteyttä sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600.

Osallistumme vastuullinen kesäduuni –kampanjaan.
 

Huomioithan, että kesätyötehtäviin ei ole mahdollista saada sopeutumisrahaa, tai/ja maahanmuuttotukea.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1409676
 • Tehtäväalue: Toimistotyö
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki
 • Lisätietoja antaa: summer@upm.com