(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: Toimitilahuoltajia pääkaupunkiseudulle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmian toimitilapalvelut siivoaa luotettavasti ja tehokkaasti yli miljoona neliötä päivittäin pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa.

Haemme energiseen joukkoomme TOIMITILAHUOLTAJIA siivoustehtäviin kesän 2019 ajalle eri puolille pääkaupunkiseutua. Työpaikkoja on tarjolla eripituisissa työsuhteissa aikavälillä 1.5.–30.9.2019. Työkohteet sijaitsevat mm satama-, koulu-, kirjasto-, kulttuuri-, porras-, edustus- ja toimistokohteissamme.

Edellytämme tehtävään erinomaisia asiakaspalveluvalmiuksia, luotettavuutta ja joustavuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Osassa tehtäviä edellytämme ajokorttia. Aikaisempi työkokemus siivouksen parissa katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisia kesätöitä kaupungin sykkeessä, osaavat työkaverit ja kattavan perehdytyksen!

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä työhakemus rekrytointisivuillamme osoitteessa https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.3 mennessä.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@palmia.fi.

Huomioithan, että täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.