(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Toimistotyöntekijöitä kesäksi usealle paikkakunnalle
Schenker Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. Kansainvälisenä logistiikka-alan toimijana tarjoamme monipuolisia kesätöitä liiketoimintamme eri osa-alueilta.

Haemme nyt toimistotyöntekijöitä monipuolisiin kuljetus- ja toimistotehtävien pariin, kuten asiakaspalveluun, tilityksiin ja laskutukseen Vantaalle, Mikkeliin, Tampereelle, Turkuun, Joensuuhun ja Lahteen. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä, vaan tärkeintä on aktiivinen työote sekä innostunut asenne ja halu oppia uutta. Käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja pystyt työskentelemään sekä suomeksi että englanniksi. Edellytämme työntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä.

Hae meille kesätyöntekijäksi rekrytointijärjestelmämme kautta ja kerro meille, miksi juuri sinä sopisit tähän tehtävään. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3., sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Tästä linkistä pääset kurkkaamaan kesätyövideomme ja tutustumaan erilaisiin tehtäviin.