(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Toimistoassistentti, kokoaikainen, Startax Finland Oy, Lempäälä
Startax Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Haluatko työskennellä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa toimistotehtävissä? Onko Excel-taulukoiden pyörittely sinulle tuttua? Oletko asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot? Mikäli vastasit kyllä, meillä voisi olla sinulle työpaikka tarjolla!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Startax Finland Oy:lle, toimistoassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen Lempäälään. Tehtävässä on mahdollista aloittaa osa-aikaisesti huhti-toukokuussa. Kesäkuun alusta elokuun loppuun tulet työskentelemään kokoaikaisena ja työllistyt Studentworkin kautta asiakkaalle.

Toimistoassistentin roolissa pääset toimimaan monipuolisissa työtehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu toimiminen vastaanottovirkailijana, jossa otat vastaan puhelintilauksia. Lisäksi käsittelet sähköpostitse tulevia tilauksia ja välität ne eteenpäin myyjille. Tulet myös avustamaan taloushallinnon tehtävissä sekä järjestämään kokouksia.

Startax Finland Oy on Suomen johtava henkilö- ja hyötyajoneuvojen sähkövaraosien ja tarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut tukkuliike. Startax Finland Oy toimittaa varaosat, sähkövarusteet ja asennustarvikkeet autovaraosaliikkeiden, automaahantuojien ja teollisuuden tarpeisiin. Liikevaihto vuonna 2018 oli n. 60 miljoonaa euroa. Lue lisää osoitteesta https://www.startax.net/.

Pääasialliset tehtävät

 • Vastaanottovirkailijana toimiminen
 • Tilausten välittäminen myyjille
 • Taloushallinnon avustavat tehtävät

Odotamme sinulta

 • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja vuorovaikutustaitoja
 • Kokemusta Excelin käytöstä
 • Halukkuutta kehittää itseäsi
 • Soveltuvia opintoja (esim. tradenomi)

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittyä tulevaisuuden Startaxilaiseksi
 • Kehittää osaamistasi erilaisissa toimistotehtävissä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Rennon, mutta vauhdikkaan työympäristön
 • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 21.04.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen, santeri.virtanen@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.