Kesätyö Tikkurilassa 2021 / Tutkimus ja tuotekehitys
Tikkurila Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

Etsimme värikkääseen joukkoomme tutkimuksen ja tuotekehityksen kesätyöntekijöitä.

Työtehtävät koostuvat lähinnä maalin valmistuksesta laboratoriomittakaavassa, märän ja kuivan maalin testaamisesta sekä tulosten kirjaamisesta. 

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta kemian, materiaalitekniikan tai pintakäsittelytekniikan korkeakouluopintoja tai laboratorioalan opintoja. Olet myös oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja innokas oppimaan uutta. Pidät ryhmätyöskentelystä ja tartut tehtäviin positiivisella ja innostuneella asenteella.

Tikkurila tarjoaa innostavan ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä.  Noudatamme kesätyöntekijöiden palkkauksessa kemianalan toimihenkilösopimuksen ehtoja ja olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa http://www.kesaduuni.org/ 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo helmikuun aikana. Valinnat tehdään pääosin maaliskuun kuluessa.


Osa kestävää pohjoista

Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys. Kehitämme vuosikymmenten kokemuksella korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkaillemme ajan ja sään kestävää laatua. Noin kymmenessä maassa toimivat 2 700 työntekijäämme haluavat luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla. Liikevaihtomme oli 564 miljoonaa euroa vuonna 2019. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsingissä. Pohjoismaista laatua alusta loppuun vuodesta 1862. 

www.tikkurilagroup.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot