Kesätyö Tikkurilassa 2021 / Tekninen asiakaspalvelu
Tikkurila Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Etsimme värikkääseen joukkoomme teknistä neuvojaa

Teknisen neuvojan tehtäviin kuuluu asiakkaiden neuvonta ja ohjeistaminen maaleista ja maalaamisesta puhelimitse, sähköpostitse ja chatillä. 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on työkokemusta myyntityöstä maalikaupassa ja/tai kokemusta maalausalalta. Pintakäsittelytekniikan opinnot ovat eduksi. Meille on tärkeää, että haluat palvella asiakkaita ja nautit työn vaihtelevista tilanteista. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja tartut tehtäviin positiivisella ja innostuneella asenteella. 

Tikkurila tarjoaa innostavan ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä.  Noudatamme kesätyöntekijöiden palkkauksessa kemianalan toimihenkilösopimuksen ehtoja ja olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa http://www.kesaduuni.org/ 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo helmikuun aikana. Valinnat tehdään viimeistään maaliskuussa.

Lisätietoa tehtävästä antavat: Teknisen tuen päällikkö Rami Kuparinen 0400 409326 ja asiakaspalvelupäällikkö Satu Aholahti 040 7323465.


Osa kestävää pohjoista

Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys. Kehitämme vuosikymmenten kokemuksella korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkaillemme ajan ja sään kestävää laatua. Noin kymmenessä maassa toimivat 2 700 työntekijäämme haluavat luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla. Liikevaihtomme oli 564 miljoonaa euroa vuonna 2019. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsingissä. Pohjoismaista laatua alusta loppuun vuodesta 1862. 

www.tikkurilagroup.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424085
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Satu Aholahti (satu.aholahti (a) tikkurila.com)
  • Sijainti: Vantaa