Kesätyö Tikkurilassa 2021 / Myyntitoimisto
Tikkurila Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Etsimme värikkääseen joukkoomme myyntikoordinaattoria

Myyntikoordinaattorin tehtävä on asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostilla. Työhön kuuluu tilausten vastaanotto, kirjaaminen ja hyväksyminen. Työ vaatii oma-aloitteisuutta ja rohkeutta tarttua haastavampiinkin tehtäviin.  

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on myyntialan opintoja ja työkokemusta myyntialalta/ tilaustenkäsittelystä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tartut tehtäviin positiivisella ja innostuneella asenteella. Organisointikyky ja joustavuus ovat tärkeitä ominaisuuksia. Käytät sujuvasti tietotekniikkaa ja omaksut uusien järjestelmien käytön nopeasti. Ruotsin kielen taito on eduksi, ja maalialan osaamisesta on hyötyä tehtävän hoidossa.

Tikkurila tarjoaa innostavan ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä.  Noudatamme kesätyöntekijöiden palkkauksessa kemianalan toimihenkilösopimuksen ehtoja ja olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa http://www.kesaduuni.org/ 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo helmikuun aikana. Valinnat tehdään viimeistään maaliskuussa.

Lisätietoa tehtävästä antavat: Teknisen tuen päällikkö Rami Kuparinen 0400 409326 ja asiakaspalvelupäällikkö Satu Aholahti 040 7323465.


Osa kestävää pohjoista

Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys. Kehitämme vuosikymmenten kokemuksella korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkaillemme ajan ja sään kestävää laatua. Noin kymmenessä maassa toimivat 2 700 työntekijäämme haluavat luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla. Liikevaihtomme oli 564 miljoonaa euroa vuonna 2019. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsingissä. Pohjoismaista laatua alusta loppuun vuodesta 1862. 

www.tikkurilagroup.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424084
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Kärpänen (heidi.karpanen (a) tikkurila.com)
  • Sijainti: Vantaa