(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Tikkurilassa 2020 / Tutkimus ja tuotekehitys
Tikkurila Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Etsimme värikkääseen joukkoomme tutkimuksen ja tuotekehityksen kesätyöntekijöitä.

Työtehtävät koostuvat lähinnä maalin valmistuksesta laboratoriomittakaavassa sekä märän ja kuivan maalin testaamisesta sekä tuloksien kirjaamista. Meillä on kesätyöpaikkoja myös sävytyksessä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta kemian, materiaalitekniikan tai pintakäsittelytekniikan korkeakouluopintoja tai laboratorioalan opintoja. 

Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja innokas oppimaan uutta. Pidät ryhmätyöskentelystä ja tartut tehtäviin positiivisella ja innostuneella asenteella.

 

Noudatamme kesätyöntekijöiden palkkauksessa kemianalan toimihenkilösopimuksen työehtosopimusta.

Tikkurila tarjoaa innostavan ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä.  

Tikkurila on mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa http://www.kesaduuni.org/

 

Lisätietoa tehtävistä antaa RDI Manager Juha Nikkola, puh: 040 535 8169 tai sähköpostitse: juha.nikkola@tikkurila.com

Mikäli kiinnostuit tehtävistä ja koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemus pikaisesti. Haastattelut aloitamme jo helmikuussa ja valinnat tehdään pääosin maaliskuun aikana.


Osa kestävää pohjoista

Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys. Kehitämme vuosikymmenten kokemuksella korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkaillemme ajan ja sään kestävää laatua. Noin kymmenessä maassa toimivat 2 700 työntekijäämme haluavat luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla. Liikevaihtomme oli 562 miljoonaa euroa vuonna 2018. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsingissä. Pohjoismaista laatua alusta loppuun vuodesta 1862. 

www.tikkurilagroup.fi