(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Tikkurilassa 2020 / Tekninen Asiakaspalvelu
Tikkurila Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Etsimme värikkääseen joukkoomme teknisen asiakaspalvelun kesätyöntekijää

Teknisen neuvojan tehtäviin kuuluu asiakkaiden neuvonta ja ohjeistaminen maaleista ja maalaamisesta puhelimitse sekä mahdollisesti myös sähköpostilla ja chatillä. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta maalausalan opintoja tai työkokemusta myyntityöstä maalikaupassa ja/tai kokemusta maalausalalta. Meille on tärkeää, että haluat palvella asiakkaita niin puhelimitse kuin kasvokkain ja nautit työn vaihtelevista tilanteista. 

Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja tartut tehtäviin positiivisella ja innostuneella asenteella. Olet valmis tekemään myös iltaisin töitä (klo 19 asti).

Pintakäsittelytekniikan opiskelu ja ruotsin kielen taito ovat eduksi.

 

Noudatamme kesätyöntekijöiden palkkauksessa kemianalan toimihenkilösopimuksen työehtosopimusta.

Tikkurila tarjoaa innostavan ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä.  

Tikkurila on mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa http://www.kesaduuni.org/

 

Lisätietoa tehtävästä antavat: Teknisen tuen päällikkö Rami Kuparinen puh: 0400 409326 ja Asiakaspalvelupäällikkö Satu Aholahti puh: 040 7323465.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemus pikaisesti. Haastattelut aloitamme jo helmikuussa ja valinta tehdään viimeistään maaliskuussa.  

 

Osa kestävää pohjoista 

Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys. Kehitämme vuosikymmenten kokemuksella korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkaillemme ajan ja sään kestävää laatua. Noin kymmenessä maassa toimivat 2 700 työntekijäämme haluavat luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla. Liikevaihtomme oli 562 miljoonaa euroa vuonna 2018. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsingissä. Pohjoismaista laatua alusta loppuun vuodesta 1862.   

www.tikkurilagroup.fi